Fém házas ultrabook 8GB memóriával és SSD meghajtóval - Az új Teclast F7 Plus

2019. január 21. 08:30 - nezdmitrendelszblog

teclast_f7_plus_9.jpg

A Teclast F7 Plus laptopot kifejezetten azoknak tervezték, akiknek fontos, hogy egy könnyű és vékony laptopot magukkal vihessenek bárhová. A hosszú üzemidő, az energiatakarékos processzor, a mellé rakott 8GB memória és az SSD meghajtóval szerelt gép hű tásunk lehet minden nap!

teclast_f7_plus_6.jpg

A Teclast F6 Pro laptop után figyelemmel követem a gyártót, hiszen ezzel a géppel olyat alkottak, hogy le a kalappal előttük. Már egy jó ideje használom, de még mindig imádom. A Teclast itt is a letisztult megjelenést követi. A szürke alumínium ház eleganciát és minőségi érzetet kelt az emberben. A 36.00 x 25.30 x 6.80 centiméteres méretekkel rendelkező laptop 1.5 kilogrammot nyom. Ebből a méretből már sejthető, hogy az arany középutat választották, azaz nem túl nagy és nem is túl kicsi a kijelzője. Egy 14 colos FullHD (1920 x 1080 pixel) felbontású IPS panelt kapunk.

 

Hardveres felhozatal

teclast_f7_plus_1.jpg

Külön jó hír, hogy a már megszokott angol kiosztású billentyűzet, háttérvilágítást is kapott. A Teclast F7 Plus laptopban az Intel Gemini Lake N4100 processzor kapott helyet. Hasonló processzorral járt nálunk az Alfawise T1 asztali mini PC és meglepődtünk, hogy valóban, a normál napi feladatoknál mennyire jól használható. Még játszottunk is rajta egy kicsit a már korosodó Dirt 3 játékkal. A kis négy magos alap órajele 1,1 gigahertz, míg turbóval ez 2,4 GHz-ig emelkedhet, fogyasztása pedig 6 W-ban maximalizálódik. A maximálisan megemelt órajelet mindaddig tartja az N4100, amíg egy bizonyos hőfokot el nem ér a processzor hőmérséklete, ha ez megtörténik, visszaveszi az órajelet az optimális hőtermelés érdekében. Ahhoz, hogy minden alkalmazásunk elférjen a memóriában, 8GB LPDDR4 RAM került a laptopba. Tárhely fronton a 128GB méretű gyors M.2 SSD lesz a segítségünkre.

teclast_f7_plus_3.jpg

teclast_f7_plus_4.jpgCsatlakozó fronton kapunk microSD kártya olvasót, két USB 3.0 portot, microHDMI és fülhallgató csatlakozót. Ezen kívül kapunk Bluetooth 4.0 és ac-s WiFi modult is. A kijelző felett egy 2 megapixeles kamerát találunk és egészen pontosan négy hangszóró került beépítésre a kis gépházba. A laptop Windows 10 operációs rendszerrel érkezik, amihez a Windows Updateből letölthetjük a Magyar nyelvi fájlt, így máris egy magyar nyelvű Windows lesz a gépünkön.

teclast_f7_plus_8.jpg

teclast_f7_plus_7.jpg

teclast_f7_plus_10.jpg

A Teclast F7 Plus a mostani akcióban 329$-ért vásárolható meg, amit a kosárba téve az EU priority Mail szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg, így nem keletkezik többletköltségünk.

A A Teclast F7 Plus laptopot itt találod meg

 

Tetszett a cikk? Nyomj egy Like-ot!
Oszd meg az ismerőseiddel is, hogy ők is tudjanak a hírről!

Csatlakozz a Facebook követőink táborába!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr914579422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása