Legyen kényelmesebb az elektromos rollerezés! – Xiaomi M365 ülés és egyéb kiegészítők!

2019. február 06. 16:32 - nezdmitrendelszblog

e-bike_2_3.jpg

A Xiaomi M365 elektromos roller rövid idő alatt sokak kedvence lett. A kis elektromos kétkerekű már idehaza is beszerezhető, de kiegészítőket még nem találni hozzá a hazai boltokban. Most egy ülést találtunk hozzá. Így aki kényelmesebbre venné a figurát, az könnyedén felszerelheti az M365 rollerére!

Az ülés vagy akár hívhatjuk nyeregnek is, a roller azon részére kell felszerelni értelem szerűen, ahol alapesetben a lábunkat helyezzük. A szett tartalmaz mindent, amire csak szükségünk lehet, így a vázat, csavarokat, kulcsokat és a légáteresztő nyerget is. Természetesen 42-65 centiméter között állítható a magassága. Az ülés 17 centiméter széles és 27 cetiméter hosszú.

e-bike_1_4.jpg

e-bike_3_2.jpg

A Xiaomi M365 elektromos roller ülést itt találod meg

 

A Xiaomi elektromos rolleréhez számos kiegészítőt találunk, mint csengő, gumi belső és külső, táska vagy épp akasztó, hogy a kisebb csomagunkat is legyen hová tenni.

nevtelen_27.jpg

A Xiaomi M365 elektromos roller kiegészítőket itt találod

 

Tetszett a cikk? Nyomj egy Like-ot!
Oszd meg az ismerőseiddel is, hogy ők is tudjanak a hírről!

Csatlakozz a Facebook követőink táborába!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9814611692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása