Huawei Honor Band 3 okoskarkötő bemutató

2019. február 11. 16:24 - nezdmitrendelszblog

beelink_u55_1_1.jpg

A Huwaei sem maradhatott ki a sorból, hiszen ha van okosórájuk, miért ne lenne okoskarkötőjük?

A Huawei Honor Band 3 mindent tud, amit egy okoskarkötőnek tudnia kell és semmi felesleges nincs benne. Ennek köszönhetően rákoncentrálhattak az igazán fontos dolgokra és nem kell semmi felesleges funkcióóért plusz pénzt kiadnunk. Így kerülhet a Huawei Honor Band 3 23.99$-ba, azaz 6.800 forintba!

beelink_u55_2_1.jpg

A Huawei Honor Band 3 egy 0.91 colos OLED technológiát használó kijelzővel rendelkezik, ami alatt egy kapacitív érintésérzékeny gomb kapott helyet. A 18 grammot nyomó okoskarkötő monokróm kijelzőjével nagyon hasonlít a Xiaomi Mi Band 3-ra és funkcióiban is megegyezik a kis kínai gyártó termékével.

beelink_u55_7.jpg

beelink_u55_4_1.jpg

Az M4 chipnek köszönhetően az okoskarkötő a nap 24 órájában monitorozza a tevékenységünket. Legyen az akár séta, futás, alvásfigyelés. Természetesen optikai pulzusmérő szenzor is helyet kapott a karkötő belső felén, így pulzusmérésre is használhatjuk. A mért eredményeket ki is elemezhetjük a telefonos alkalmazásnak köszönhetően, ami elérhető Androidos és iOS rendszeren egyaránt.

A 23.99$-ba kerülő Huawei Honor Band 3 okoskarkötőt itt találod meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5614620744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása