Új terméket mutatott be az Alfawise! Itt az otthoni riasztójuk!

2019. március 13. 14:32 - nezdmitrendelszblog

_alfawise_pg_105_4.jpg

Az alacsony árairól ismert Alfawise egy könnyen összeállítható riasztó szettet mutatott be. A mobiltelefonos alkalmazással nem csak az első beállítások végezhetők el percek alatt, de értesítést is kaphatunk működés közben.

_alfawise_pg_105_6.jpg

A vezeték nélküli technológiát használó Alfawise PG – 105 modellt GSM modullal is ellátták, így egy SIM kártyát behelyezve maximálisan 5 mobiltelefonra tud értesítést küldeni SMS-ben vagy az alkalmazásnak köszönhetően közvetlenül a mobiltelefonunkra. A központi vezérlőegység 18.00 x 11.50 x 2.10 centiméter méretű, amin egy 2.4 colos LCD kijelző is helyet kapott. Az angol nyelvű menüvel ellátott riasztóhoz egy mozgásérzékelő szenzort, két ajtó/ablak nyitás érzékelőt, két távirányítót, szerelési útmutatót, kábelt és a szereléshez szükséges eszközöket kapjuk.

_alfawise_pg_105_2.jpg

_alfawise_pg_105_3.jpg

A központi vezérlő tápellátásához elég 5V feszültség is. Szerencsére arra is gondolta, hogy mi történik, ha áram kimaradás lesz, így egy 500mAh kapacitású akkumulátort is beépítettek az eszközbe. Az érzékelőkhöz nincs szükség kábelekre, hiszen ezek is akkumulátorról működnek. Az alacsony fogyasztásnak köszönhetően akár egy évig is. A vezérlő pedig értesítést is tud nekünk küldeni, ha valamelyik érzékelőben túl alacsony lenne az akkumulátor feszültsége, hogy cserélni tudjuk azt.

_alfawise_pg_105.jpg

_alfawise_pg_105_7.jpg

A riasztás történhet manuálisan a vezérlőről vagy telefonról is, de lehetőségünk van automatikus vezérlésre. Ilyenkor megadhatjuk, hogy este mikor kapcsoljon be és reggel mikor kapcsolja ki a riasztást. Az Alfawise PG – 105 modellhez egyszerre akár 100 érzékelő csatlakoztatható, és vásárolhatunk hozzá akár

Az Alfawise PG – 105 riasztó 84$-ba, azaz mintegy 23500 forintba kerül, ami nem is sok, ha a biztonságunkról van szó! Az EU Express szállítással áfa és vámmentesen rendelhetjük meg!

Az Alfawise PG – 105 riasztót itt találod meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr314686398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása