Az egyik legolcsóbb okoskarkötő, ami csak 1899 forintba kerül!

2019. március 23. 08:20 - nezdmitrendelszblog

umidigi_s3_pro_6.jpg

Az egyszerűen csak 115 Plus néven a webáruházak polcaira felkerült aktivitásmérő fitneszkarkötő nagyon alacsony árral támad. Nem sok helyen találhatunk 1899 forintért egy Bluetooth 4.0 kapcsolattal ellátott okoskarkötőt.

umidigi_s3_pro_7_1.jpg

A beépített 100mAh kapacitású akkumulátorával 7 napig tudja mérni a megtett napi lépéseinket, az alvásunkat monitorozni, illetve a pulzusunkat mérni. Az adatok részletes megjelenítéséhez természetesen mobiltelefonos alkalmazást is kapunk amely iOS és Android rendszerekkel is kompatibilis.

umidigi_s3_pro_2_1.jpg

umidigi_s3_pro_1_1.jpg

A menüben való navigáláshoz egy érintőgombot kapunk a 0.96 colos megjelenítő alatt. IP67-es védettséggel is rendelkezik, így nyugodtan fürödhetünk is benne. A töltéshez csak el kell távolítanunk az egyik szíjat, ami alatt egy USB port lapul, így akár a laptopunkról is feltölthetjük azt.

Az 1899 forintos 115 Plus okoskarkötőt itt találod meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3114710035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása