Már csak pár darab maradt az európai raktárból rendelhető elektromos kerékpárból!

2019. március 27. 18:19 - nezdmitrendelszblog

e-bike_2.jpg

Már csak pár darab maradt a Ziyoujiguang T18 elektromos kerékpárból, és az ára is csökkent egy keveset, az áfa és vámmentesen rendelhető elektromos kerékpárnak!

A kissé fura nevű Ziyoujiguang T18 egy könnyű, de mégis szilárd alumínium ötvözetből készült elektromos kerékpár, amely akár 120 kilogrammig terhelhető. Az elektromos motor 250 wattos, és akár 25 km / h sebességre képes, amivel 25-30 kilométert tudunk megtenni.

e-bike_6.jpg

Ami jó a Ziyoujiguang T18-ban, hogy nem csak elektromos üzemmódban, hanem normál kerékpárként használjuk. Így párunk sem mondhatja azt, hogy csak nyugodtan suhanunk az utakon, hanem lehetőség van normál kerékpárként is használni. Emellett pedig használhatjuk az elektromos hajtást kiegészítő funkcióként a tekerés mellett. Így nem fogunk majd olyan könnyen elfáradni, ha egy hosszú emelkedőn kell feltekernünk. Ha ebbe a módban használjuk, akkor 45-50 kilométer megtételére elegendő az akkukapacitás.

e-bike_3.jpg

e-bike_1.jpg

Ha már akkumulátorról van szó, a T18-ban egy 6AH kapacitású akkumulátor kapott helyet, amit 3-4 óra alatt teljesen feltölthetünk a mellékelt töltővel! A kerékpárt elöl és hátul is tárcsafékkel látták el, kerekei 15.7 colosak.  A lengéscsillapítás is szinte már alapkövetelmény és a kerékpár még és IP54 tanúsítvánnyal is rendelkezik. Elöl, hátul sárvédő, az ülésmagasság állítható. Leengedve és a kormányt lehajtva, akár az autó csomagtartójába is berakhatjuk. Nem lesz gondunk a világításra sem, hiszen hátulra és előre is kapott egy-egy lámpát, hogy éjszaka is jól lássanak minket a sötétben.

e-bike.jpg

e-bike_8.jpg

A legjobb dolgot még nem mondtuk. Szerencsére elérhető a termék európai raktárból, így jóval gyorsabban érkezik meg hozzánk és nem kell külön plusz adókat fizetnünk rá. Így a Ziyoujiguang T18 409.99$-ba kerül, azaz 116.000 forintba a németországi raktárból!

Az elektromos kerékpárt itt találod meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3914720137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása