A szerencsésebbek akár féláron is hozzájuthatnak az UMIDIGI F1 mobiltelefonhoz!

2019. április 11. 08:10 - nezdmitrendelszblog

umidigi_f1_4.jpg

Április 14-ig minden nap 12:00-kor 5 darab UMIDIGI F1 mobiltelefon ára felezhetővé válik, azaz 99$-ért vásárolhatják meg azok a szerencsések, akik az elsők között kattintva felhasználják a GBMPUMIF1 kódot!

Az UMIDIGI F1 neve is sokat mondó, nem a szokásos elnevezéseket használták, hanem egy kivételes, egy gyors modellel rukkoltak elő. Belepasszírozták a már említett csepp alakú noccsos kijelzőt, mellé raktak 4GB memóriát, hogy a rendszer is stabil legyen, tárhely gyanánt pedig 128 gigabájtot kapunk, hogy minden adatunk elférjen. Ezt még megfejelték a MediaTek új processzorával, a Helio P60-assal, aláraktak egy 5150mAh kapacitású akkumulátort és NFC támogatást. Ehhez pedig a letisztult külsővel vegyítették.

umidigi_f1_2.jpg

A nyers erőről a 2018-ban megjelent Helio P60 (MT6771) gondoskodik. Ez már 12 nanométeres csíkszélességgel készült és 4x ARM Cortex A53 magot tartalmaz, ami 2 GHz-en jár és szintén négy Cortex A73 magot kapott ugyancsak 2 gigahertzes maximális órajellel. A mérések alapján ez a processzor 120.000 körüli pontszámot ért el az AnTuTu benchmarkban, ami egész jó eredmény. Így egy korrekt középkategóriás processzorhoz lehet szerencsénk. A grafikai feladatokról az ARM Mali G72 MP3 gondoskodik, így játékok terén sem kell szégyenkeznie.

umidigi_f1_6.jpg

Memóriából 4GB-ot kapott, a belső tárhely mérete pedig 128GB, ami nem kevés. Ha szeretnénk, akkor természetesen lehetőség van akár microSD memóriakártyás bővítésre is, így egy 256GB méretű kártyát is behelyezhetünk a telefonba.


umidigi_f1_8.jpg

Az F1 egy 6.3 colos FHD+ felbontású LTPS Display megjelenítőt kapott, aminek a tetején csak egy apró részen helyezkedik el az előlapi kamera, a szenzorok és a beszélgetési hangszóró. Így 92.7%-os előlap/kijelző aránnyal rendelkezik az UMIDIGI F1.

Az előlapon egy 16 megapixeles f/2.0 rekeszértékkel rendelkező kamera kapott helyet, amivel nem csak jó minőségű szelfiket készíthetünk, de arcfelismerő funkcióval is ellátták. A hátlapra egy 16+8 megapixeles kamera páros került f/1.7 rekeszértékkel, amit dupla villanó támogat meg. Mindkét kamera, ez előlapi és a hátlapi is a Samsung műhelyéből való.

umidigi_f1_7.jpg

umidigi_f1_10.jpg

A mobiletelefonból két verziót készített a gyártó, az egyik European Union verzió, ami a magyarországon található mobiltelefon hálózatokat is kezeli és egy másik modellt, a kínai piacra. A linkben természetesen az európai piacos verziót találod. A mobiltelefont mindenre felkészítették, így a/b/g/n 2.4 és 5GHz WiFi, Bluetooth 4.2, Bluetooth HÍD, GPS, Glonass kompatibilis helymeghatározás is került bele. Ezen felül pedig a sokaknak fontos NFC sem maradt le, így a mobiltelefonos fizetés is elérhető! Dual SIM támogatást kapott és a magyarországi hálózatokra is felkészítették, így a 800MHz-es B20-as 4G-t is ismeri.

umidigi_f1.jpg

umidigi_f1_3.jpg

A 186 grammos készülékben egy méretes akkumulátor található, ami 5150mAh kapacitású és támogatja a 18W-os gyorstöltést is. A nagy akkumulátort így gyorsan feltölthetjük az USB Type-C porton keresztül. Jó hír viszont, hogy az UMIDIGI meghagyta a 3.5 mm-es fülhallgató csatlakozót is, így nem kell átalakítókkal bajlódnunk az USB Type-C port miatt. A jó hírek sorát még tovább fokozzák, hiszen már a legújabb Android rendszert, az Android 9 Pie verziót kapta meg a modell, amin természetesen elérhető a Magyar nyelv is. A mobiltelefonhoz a csomagban kapunk egy USB Type-C kábelt, egy EU szabványú gyorstöltőt, kijelzővédő fóliát, szilikon tokot is, így mindent megkapunk, hogy ne kelljen óvni az eszközt már az első használatnál.

Az UMIDIGI híres a telefonjai alacsony árazásáról, ez most sincs másként. A mobiltelefon most egy héten keresztül 199.99$-ba kerül. Ezért az árért pedig szinte sehol nem kapni hasonló hardveres és szoftveres felszereltséggel ellátott mobiltelefont. Az EU Priority Line szállításnak köszönhetően pedig plusz költségek nélkül, áfa és vámmentesen rendelhetjük meg az UMIDIGI F1 mobiltelefont, amit a kosárba téve választhatsz ki! A mobil fekete, arany és láva piros színekben érhető el
Ha pedig szerencsésnek érzed magad, akkor megpróbálkozhatsz a GBMPUMIF1 kóddal, amellyel naponta 5 vásárló 99$-os összegért vásárolhatja meg az EU Version fekete színű mobiltelefont.

Az UMIDIGI F1 mobiltelefont itt találod meg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4614751923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása