A FIDOO D3 elektromos bickili - Elektromos és normál hajtás kombinálva

2019. április 17. 20:26 - nezdmitrendelszblog

fiido_d3.jpg

Korábban már volt az oldalon FIIDO elektromos kerékpár, most egy újabb verzióra vetettünk szemet, amivel az olcsó elektromos kerékpárok piacát célozta meg a gyártó.

A FIIDO D3 modell a kategória közepén helyezkedik el, amit szerencsére most németországi raktárból rendelhetünk meg, így nem kell plusz költséggel számolnunk. A D3 súlya normál kerékpáros szemmel soknak tűnhet, de ez nem egy normál kerékpár. A 17 kilogrammos önsúly egy részét a 250W teljesítményű elektromos motor és a 7.8Ah kapacitású akkumulátor teszi ki.

fiido_d3_1.jpg

A FIIDO D2 kerékpár két módban használhatjuk. Tisztán elektromos hajtással a terheléstől és az útviszonyoktól függően 20-40 kilométert tehetünk meg vele. Kombinált módban, ahol a lábbal való hajtást egészíti ki az elektromos motor, 40-50 kilométert tehetünk meg egy feltöltéssel, a maximális sebességünk pedig 25km/h lehet.

fiido_d3_4.jpg

fiido_d3_3.jpg

Lehetőség van különböző sebesség módok beállítására is elektromos hajtásban, így 10, 15 és 20km/h sebességet választhatunk ki.

fiido_d3_5.jpg

fiido_d3_6.jpg

A kerékpár terhelhetősége 120kg. Elöl és hátul is tárcsafékkel látták el a 14 colos kerekeket, és előre és hátra is beépített lámpákat is kapunk. Hátulra pedig még egy teleszkópot is felszereltek.

A FIIDO D2 elektromos kerékpár európai raktárból 519$-ért, azaz 147.000 forintért rendelhető meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7314772226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása