Cubot Quest Lite! Strapabíró mobiltelefon 5 colos kijelzővel, pénztárcabarát áron!

2019. május 08. 16:33 - nezdmitrendelszblog

untitled_2.JPG

A tepsi méretű mobiltelefonok mellet sokan még mindig inkább egy kis kijelző mérettel szerelt eszközökre vágynának. Ám, most nem a hétköznapi irodai használatra szánt 5 colos kijelzővel rendelkező telefonnal jelentkezett a Cubot, hanem a strapamobilok közötti terepre merészkedett a manapság ritkaságnak számító, mondhatni kicsi, 5 colos Cubot Quest Lite modelljével.

A 119$-os, azaz 35.000 forintos Quest Lite ütésálló és vízálló (IP68) kivitelt kapott. Alacsony ára ellenére minden megvan benne, amit csak elvárhatnánk egy alacsony árú modelltől. A négy magos MediaTek MT6761 processzora maximálisan 2.0GHz-re képes, amit megtámogattak 3GB memóriával és 32GB tárhellyel.

chuwi_aerobook_3_1.jpg

Az 5 colos kijelző HD, azaz 1280 x 720 pixeles felbontást kapott, amit a Corning féle Gorillla Glass 5 üveg véd a karcoktól. A kijelző felett egy 8 megapixeles kamera kapott helyet, a noccsal nem barátkozóknak pedig jó hír, hogy a megjelenítő hozza a régi megszokott, szenzorsziget mentes kialakítást.

chuwi_aerobook_1_1.jpg

Bármennyire is alacsony árú lett a Cubot Quest Lite, mégis a legújabb Android 9 rendszert kapta meg, a telefonban található modemnek köszönhetően pedig a hazai frekvenciákat is támogatja, így a 4G LTE is elérhető általa. A megerősített külső borítással rendelkező modell natúr fekete és fekete-piros színekben is választható. A régi iskolát tükrözi, hogy a kezelőgombok nem virtuálisan a kijelző alján kaptak helyet, hanem a megjelenítő alatt találjuk a kapacitív érintőgombokat.         

chuwi_aerobook_4.jpg

A hátoldalon találjuk meg a 13+2 megapixeles kamerát, LED villanóval, alatt pedig az ujjlenyomat olvasót, azonban a mobiltelefont ellátták arcfelismerő funkcióval is. A GPS, A-GPS, Glonass, Beidou műholdakat is kezeli a Quest Lite. 4.2-es Bluetooth-t kapott és 802.11a/b/g/n WiFi is került bele. A második SIM kártya helyére microSD memóriakártyát is tehetünk egészen 128GB méretig, így a fotóinkat akár ott is tárolhatjuk. 3000mAh kapacitású teleppel látták el az olcsó strapatelefont, amit a Netherlands Registered(PDM) szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

A 119$-os (35.000 forintos) Cubot Quest Lite mobiltelefont itt rendelheted meg

Szólj hozzá!
Címkék: tech telefon cubot

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9414815038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása