Anycubic i3 MEGA 3D nyomtató érintőkijelzővel

2019. május 15. 22:54 - nezdmitrendelszblog

 anycubic_i3_mega_2.jpg

A Geeetech 3D nyomtatói az Anet mellett majdhogynem letarolták a piacot alacsony áraikkal. Most egy kicsit komolyabb nyomtatót találtunk, aminek anyaghasználata is korrektebb az alacsony árú társaihoz képest. És most a németországi raktárból áfa és vámmentesen, olcsóbban rendelhető, mint a kínai raktárból. Ez az Anycubic i3 MEGA!

 anycubic_i3_mega_1.jpg

anycubic_i3_mega_3.jpg

A nyomtatóval PLA, ABS, HIPS, Wood anyagokat nyomathatunk. A nyomtató váza alumíniumból készült, mérete 45.3 * 41 * 40.5 centiméter, súlya 10 kg. Különlegessége, hogy egy 3.5 colos érintőkijelzővel is ellátták. A vezérlő bowden kialakítása nagymértékben csökkenti az eltömődés kockázatát, és a nyomtatófejet könnyedén és stabilan mozgatja, ami jelentősen növeli a nyomtatási hatékonyságot. A nyomtatott tárgyunk maximálisan 21 x 21 x 20.5 centiméter méretű lehet.

Az Anycubic i3 MEGA3D nyomtató 288.99$-ba kerül a TomTop európai raktárából!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3414829270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása