Nyári MEGA akciók a GB webáruházban!

2019. június 05. 13:28 - nezdmitrendelszblog

gb_nyari_akciok.jpg

Elindult a GearBest webáruház nyári játéka, hogy pihenéssel töltött időszakban se maradjunk akciók nélkül. Ennek fényében pedig újabb játékokkal készül a webáruház, amelyek a GearBest-től már megszokott módon több etapban indulnak el!

 

gearbest_deposit.jpg

Az első játék a mai nap indul, azaz június 5-11 között játszhatunk. A Deposit játék lényege, hogy előre befizethetünk egy kezdő összeget a termékekre, így például egy kezdő deposit befiztése esetén, ami legyen a mi esetünkben 5$, a játék végén ez az összeg már 50$-t fog érni, így ennyivel kevesebbet kell majd a végösszegnél fizetni.

 

gb_nyari_akciok.jpg

Már most is rengeteg termék érhető el az oldalon, ahol a visszaszámlálásnak köszönhetően előre meg lehet nézni, hogy milyen termékek lesznek akciósak!

 

 gb_eu_raktar.jpg

 

Természetesen vannak még más akciók is, amik szintén a mai napra érvényesek: 

 

  • Alfawise M1 elektromos roller 329.99$
  • CHUWI HI9 PLUS CWI515 4G táblagép 4Gb + 64GB 245.99$
  • Original Xiaomi Mi Robotporszívó 279.99$

 

Támogasd az oldalt a plugin használatával! Használd a kiegészítést a Google Chrome böngésződben, ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

A böngésző plugint itt találod meg

 

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech gearbest

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8114879774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása