A legmenőbb termékek európai raktárból!

2019. június 11. 18:40 - nezdmitrendelszblog

roborock_s6_6.jpg

Az európai raktáras termékek előnye egyértelműen az a tény, hogy mivel uniós tagországból érkezik a megrendelt árú, ezért áfa és vámmentesen rendelhetjük meg őket. A másik pozitívum viszont a sokkal rövidebb szállítási idő, hiszen egyes webáruházak, akár 5 munkanapos szállítási időt ígérnek!

Az EU raktárakat számos új termékkel töltötték fel, így a legújabb Xiaomi Roborock S6 robotporszívó és az új Xiaomi Electric Scooter Pro is megtalálható a kínálatban!

 

Xiaomi Roborock S6 robotporszívó

roborock_s6_6.jpg

ülsőre nem történt sok változás a Roborock S6 esetében, a méretük milliméterre pontosan megegyezik. A design módosítás az LDS szenzort és a külső borítást érintette, amely már nem fényes, hanem matt felületet kapott. Egy másik különbség a vezérlőgombokban rejlik. Mindkét eszköz tetején három gomb található, de míg a Roborock S50 esetében fizikai vezérlőket kapunk, addig a Roborock S6 porszívót érintésérzékeny vezérléssel látták el.

A legfőbb változások a belsőt érintették. Ezek közé tartozik a fejlett feltérképezési technológia, új víztartály, korszerűbb tisztító kefe, alacsonyabb zajszint és a Xiaomi AI hangszóró támogatása. Ám utóbbit idehaza valószínűleg nem fogjuk tudni használni. A Roborock S6 fejlettebb útvonaltervező rendszerrel rendelkezik, amellyel pontosabb térképet képes létrehozni és testreszabottabb tisztítási műveleteket alkalmazhatunk. A gyárártó szerint ezáltal az új modell tisztítási hatékonysága 20%-kal javult.

roborock_s6_4.jpg

 Roborock S6-hoz már eldobható felmosó is választható a mosható szövet verzió mellett. A víztartálynál már két fázis is állítható, egy gyengébb és egy erősebb folyadék szabályozás is. Mindkét porszívó ugyanolyan szívóteljesítménnyel rendelkezik (2000Pa), de az S6 számos frissítést kapott a zajcsökkentés tekintetében. A módosított légáramlás, az optimalizált motor és a jobb szigetelés mind-mind halkabbá teszi a Roborock S6-ot, így akár 50%-kal is halkabb lehet az előző generációhoz képest.

Mindkét robot számos érzékelővel fel van, amelyek biztosítják, hogy ne ütközzenek bútorokba, hatékonyan navigáljanak a sarkoknál és ne essenek le a lépcső széléről sem. A Mi Home App segítségével vezérelhető a Roborock S6 és a Roborock S50 is. Az alkalmazás segítségével kiválaszthatjuk a tisztítási módokat, beállíthatunk bizonyos időpontokat a tisztítás megkezdéséhez és akár távolról el is indíthatjuk a robotot, hogy takarítson ki, mire hazaérnénk. A zóna felismerés által pedig lehetőségünk van a térképre kirajzolt helyiségek közül választani, hogy például csak az egyik szobát takarítsa ki. A beépített érzékelőknek köszönhetően valós időben nyomon követhetjük a robotporszívó mozgását, és manuális vezérlésre is lehetőségünk van.
roborock_s6_2.jpg

A Roborock S6 és a Roborock S50 is a piac egyik leghatékonyabb intelligens takarító robotja, amely 2000Pa szívóteljesítménnyel rendelkezik. A porszívók akár 20 mm magas akadályokon is képesek keresztül haladni, és szőnyegfelismeréssel rendelkeznek, amely automatikusan megnöveli a szívóteljesítményt. Az akkumulátor kapacitás és a töltési folyamat tekintetében nincsenek változások. Mindegyik porszívó 5200mAh kapacitással rendelkezik, amely elegendő egy 250 négyzetméteres felület tisztántartásához vagy 150 perc folyamatos takarításhoz. A takarítás befejeztével vagy az akkumulátor lemerülésekor automatikusan visszatérnek a töltő dokkolóba, és ha szükséges, onnan folytatják a takarítást, ahol abbahagyták.

A Roborock S6 jelenleg 599$-ba kerül

 

 _____________________________

 

Szintén európai raktárban a Xiaomi Electric Scooter Pro!

2019_new_xiaomi_electric_scooter_pro.jpg

A 2019 New Xiaomi Electric Scooter Pro néven megjelent legújabb Xiaomi elektromos rollere külső megjelenésben nem történt óriási változás azon kívül, hogy az első kerék piros díszítést kapott. Az újdonságok máshol keresendők, például a kormányon, ahol nem a kapcsológom és a megszokott négy LED kapott helyet, hanem ezeket felváltotta kis kijelző, ahol már számos információ is megjelenik.

Sokan hiányolták, hogy a Xiaomi lehagyta a sebesség kijelzést, így ezt most végre pótolták. De külön értesítést kapunk a lámpák működéséről. Ezentúl már három mód közül választhatunk, az energiatakarékos ECO módtól a normál és sport módon át (ECO: 15km/h, normál: 20km/h, sport: 25km/h). A funkciók használatához továbbra is a fő be/ki kapcsoló gomb szolgál. A kormányon ugyanott találjuk a géz és fékkarokat is, mint a Xiaomi M365 rolleren.

8e491b63db9165893910c357f199d43d-667x1024.JPG

Természetesen megmaradt az E - ABS fékrendszer, a 120mm-es hátsó tárcsafék és az első motorfék is. Ennek köszönhetően ugyancsak meghagyták az energia visszanyerő rendszert, ami fékezéskor tölti az akkumulátort. 18650 474Wh akkupakkot kapott a Xiaomi Electric Scooter Pro, amivel a súlya 14.5 kilogrammra nőtt, de a megtehető hatótáv a Xiaomi M365 roller másfélszerese, így már maximum 45 kilométert tehetünk meg vele egy feltöltéssel. Így akár még arra is lehetőség van, hogy egy hosszabb utat is az elektromos rollerrel tegyünk meg, akár a munkahelyre való bejárásra akár kikapcsolódásra használnák. Ekkora hatótávval már megoldható Budapestről a közeli agglomerációba való eljutás is.

A 2019 New Xiaomi Electric Scooter Pro elektromos rollert itt találod meg

 

 _____________________________________

 

Ziyoujiguang T18 - A legolcsóbb elektromos kerékpár európai raktárból

e-bike_2.jpg

 

A kissé fura nevű Ziyoujiguang T18 egy könnyű, de mégis szilárd alumínium ötvözetből készült elektromos kerékpár, amely akár 120 kilogrammig terhelhető. Az elektromos motor 250 wattos, és akár 25 km / h sebességre képes, amivel 25-30 kilométert tudunk megtenni.

mi jó a Ziyoujiguang T18-ban, hogy nem csak elektromos üzemmódban, hanem normál kerékpárként használjuk. Így párunk sem mondhatja azt, hogy csak nyugodtan suhanunk az utakon, hanem lehetőség van normál kerékpárként is használni. Emellett pedig használhatjuk az elektromos hajtást kiegészítő funkcióként a tekerés mellett. Így nem fogunk majd olyan könnyen elfáradni, ha egy hosszú emelkedőn kell feltekernünk. Ha ebbe a módban használjuk, akkor 45-50 kilométer megtételére elegendő az akkukapacitás.

e-bike_1.jpg

Ha már akkumulátorról van szó, a T18-ban egy 6AH kapacitású akkumulátor kapott helyet, amit 3-4 óra alatt teljesen feltölthetünk a mellékelt töltővel! A kerékpárt elöl és hátul is tárcsafékkel látták el, kerekei 12 colosak.  A lengéscsillapítás is szinte már alapkövetelmény és a kerékpár még és IP54 tanúsítvánnyal is rendelkezik. Elöl, hátul sárvédő, az ülésmagasság állítható. Leengedve és a kormányt lehajtva, akár az autó csomagtartójába is berakhatjuk. Nem lesz gondunk a világításra sem, hiszen hátulra és előre is kapott egy-egy lámpát, hogy éjszaka is jól lássanak minket a sötétben.

e-bike.jpg

A legjobb dolgot még nem mondtuk. Szerencsére elérhető a termék európai raktárból, így jóval gyorsabban érkezik meg hozzánk és nem kell külön plusz adókat fizetnünk rá. Így a Ziyoujiguang T18 365.99$-ba kerül, azaz 105.000 forintba a németországi raktárból!

Az elektromos kerékpárt itt találod meg

 

 _________________________________________

 

Olcsóbb lett a Xiaomi Roborock S50, ami szintén EU raktárból érhető el!

y7920-1-f378-12qw_1.jpg

A Xiaomi Roborock S50 hatalmas 5200mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, ahogyan a legújabb Roborock S6 is. Így akár egy maximálisan 250 négyzetméter alapterületű helyiséget is képes kitakarítani egy feltöltéssel. Az oldalsó kör seprűje mellett, a porszívó aljánál egy nagyméretű forgó kefe található, amivel a szőnyegünket tudjuk tisztán tartani, ebben segít a 2000Pa szívóerőre képes motor is. A mellékelt víztartályát is feltehetjük rá, így a felmosó fejjel, porszívózás után fel is törölhetjük vele a padlót.

Természetesen az előző generációból ismert mobiltelefonos vezérlés is megmaradt, ami még okosabb lett és fejlesztettek a szenzoros érzékelőkön is, így felismeri a szobát és a benne található tárgyakat, bútorokat és így tervezi meg a legideálisabb takarítási módot. Szerencsére nem kell minden takarítás után szűrőt vásárolnunk, hiszen azokat úgy alakították ki, hogy egyszerűen ki lehessen mosni. Intelligens eszköz révén a mobil applikáció méri a szűrő és a szenzorok elhasználódását és javaslatot tesz azok tisztítására, illetve a szűrő cseréjére. Lehetőség van manuális vezérlésre, állíthatunk időzítést is, így akkor is önállóan indul el takarítani, ha nem tartózkodunk otthon. A mobiltelefonos alkalmazás WiFi kapcsolaton keresztül kommunikál a porszívóval, de arra is lehetőségünk van, hogy a mobiltelefonunkra feltelepített Xiaomi Home alkalmazás segítségével mobilinterneten keresztül adjunk neki parancsot, ha épp vendégekkel térnénk haza és azt szeretnénk, hogy addig a Roborock S50 felporszívózza a lakást. A folyamat végén pedig automatikusan visszaáll a dokkolójára és feltölti magát.

y7920-1-f378-j8r0.jpg

A takarítás megtervezéséhez lehetőség van a porszívó lézeres rendszerének használatával, hogy felismerje a szobát és kirajzolja a helyiség, nagyobb tárgyak körvonalait az alkalmazásban. A Xiaomi Roborock S50 robotporszívó németországi raktárból érkezik, így áfa és vámmentesen rendelhető meg 388.89$-os áron!

A Xiaomi robotporszívó egy remek kis takarító eszköz. Az európai raktáras robotporszívót itt találod

 

Támogasd az oldalt azzal, hogy ha Google Chrome böngészőt használsz, telepíted a támogatói plugint. Használd a kiegészítést a Google Chrome böngésződben, ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

A böngésző plugint itt találod meg

 

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr614889358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása