Itt van a legújabb, AMOLED kijelzős Xiaomi Mi Band 4

2019. június 13. 12:08 - nezdmitrendelszblog

xiaomi-mi-band-4_header.jpg

Csak nemrég mutatták be, de már kapható a széria történetében a legnagyobb újítással rendelkező Xiaomi Mi Band 4 okoskarkötő.

Xiaomi Mi band 4_2

A Mi Band 4 az előző modellekkel ellentétben már egy 0.95 colos, színes AMOLED kijelzővel rendelkezik. A megjelenítő felbontása 240 x 120 pixel. Megmaradt a vezérlésre szolgáló érintésérzékeny gomb is. A belső terén is kapunk újdonságokat, mint a 6 tengelyes giroszkóp.

Xiaomi Mi band 4

Megmaradt az 5ATM vízálló kivitel, a hátlapi optikai pulzusmérő szenzor. A Bluetooth 5.0 kapcsolattal szerelt Mi Band 4 Android 4.4 és iOS 9.0 verziószámúnál újabb eszközökkel kompatibilis. A telefonos alkalmazás ugyancsak az a Mi Fit, mint a korábbi karkötők esetében is. Megmaradt a hívásértesítés, alkalmazásértesítés, pulzusmérés, de a sport módok is bővültek, már megtalálható az úszás is. A beépített 135mAh kapacitású akkumulátorral 20 nap készenléti időt ígérnek, folyamatos használat mellett pedig 7 napig képes üzemelni a karkötő egy feltöltéssel. Jó hír, hogy a 100%-os töltöttség eléréséhez csak 2 órára van szükség.

Xiaomi Mi band 4_4

A Xiaomi Mi Band 4 okoskarkötő két verzióban érhető el, az egyik a kínai piacra készített, kizárólag kínai nyelven érhető el, NFC-vel támogatott verzió. Ami a Banggood információi szerint azonosítóként szolgál, akár belépés ellenőrzésre. Az NFC nélküli verzió pedig az International Version. Az International modell Angol, Spanyol, Francia és Orosz menüvel érhető el. A Mi Band 4 okoskarkötő 49.99$-ért (14.200 forintért) vásárolható meg.

Xiaomi Mi band 4_1

A Xiaomi Mi Band 4 International Version okoskarkötőt itt találod meg, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

 

Támogasd az oldalt azzal, hogy ha Google Chrome böngészőt használsz, telepíted a támogatói plugint. Használd a kiegészítést a Google Chrome böngésződben, ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

A böngésző plugint itt találod meg

 

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4014892374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása