Bemutatkozott az Amazfit Smart Watch 2

2019. június 27. 12:39 - nezdmitrendelszblog

xiaomi_amazfit_smart_watch_2_header.jpg

Bemutatkozott a Xiaomi és a Huami által készített legújabb okosóra, ami már a Qualcomm Snapdragon Wear 2500 processzorát használja!

Az Amazfit Smart Watch 2 (International version) modell a Pace és Stratos által kitaposott vonalon halad tovább. azaz nem a kisebb Amazfit Bip és a Verge utódjának szánja a gyártó. Az Amazfit Smart Watch 2 1.39 colos AMOLED kijelzővel rendelkezik, amelynek felbontása 454 x 454 pixel, amit a Gorilla Glass 3 üveg véd a karcoktól.

xiaomi_amazfit_smart_watch_2_5.jpg

A cirkónium kerámia bevonattal ellátott ház vízálló, 5 ATM nyomást bír. A motorháztető alatt a Qualcomm, okosórákhoz készített processzora dolgozik, név szerint a Snapdragon Wear 2500. A négy magos processzor maximálisan 1.2GHz-es órajelre képes, alacsony fogyasztású Bluetooth 4.1 LE kapcsolatot használ. A fedélzeten 512MB RAM teljesít szolgálatot, az óra belső tárhelye 4GB méretű. Ellátták WiFi-vel, a pozícionálást a GPS, Glonass műholdak segítik.

xiaomi_amazfit_smart_watch_2_1.jpg

xiaomi_amazfit_smart_watch_2_3.jpg

Az International verzió nem rendelkezik NFC támogatással, illetve ez külföldön is csak belépésellenőrzésre használható, fizetésre nem. Ellátták pulzusmérő szenzorral is, az EKG funkció pedig ugyancsak nem áll rendelkezésre az International verzióban. Az óra természetesen képes monitorozni az alvásunkat, lépésszámlálásra és hívásértesítésre is képes. Tíz különböző sport móddal látták el, így futástól kezdve a sétán át, a labdarúgásig, minden sportnál használhatjuk aktivitásmérésre. A beépített 480mAh kapacitású akkumulátor 5 napos használatot tesz lehetővé. Az International modell Angol, Orosz, Francia, Spanyol és kínai nyelvű menüvel érhető el.

xiaomi_amazfit_smart_watch_2.jpg

Az Amazfit Smart Watch 2 előrendelhető a Banggood webáruházból 239$-os áron, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentes

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9814914544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása