Olcsóbb lett a Zeblaze Thor 5 okosóra!

2019. július 02. 19:15 - nezdmitrendelszblog

zeblaze_thor_5_header.jpg

Már az ötödik tagnál jár a Zeblaze Thor szériája, amivel a gyártó újra megkívánja lovagolni az olcsó Androidos okosóra piacot, amire meg is van minden esélye!

Igazán figyelemre méltó tulajdonságokkal rendelkezik a Zeblaze THOR 5, ami a gyártó szerint túlszárnyalja a nála jóval drágább HUAWEI Watch 2 Pro okosórát is, és a specifikációkat elnézve valóban nem füllentenek.

zeblaze_thor_5.jpg

A legjobb grafikai megjelenítés érdekében egy AMOLED érintőkijelzőt kapott a THOR 5, ami 1.39 colos és az okosórákhoz mérten nem kevés, 454 x 454 pixeles felbontással rendelkezik. Sok Androidos óra a döcögős rendszerműködéséről ismert, ennek kiküszöbölésére a Zeblaze nem bízta a véletlenre a hardveres belsőt, így egy mobiltelefonokban is megtalálható MTK6739 processzort épített a THOR 5-be, ami négy magos és a takarékosabb energiafogyasztás érdekében 1.25GHz-en jár.

zeblaze_thor_5_5.jpg

 

Két processzor és két rendszer, egy órában!

 

Kifejezetten a hosszú üzemidő érdekében egy Nordic 52840 processzor is helyet kapott az órában. Ezáltal használhatjuk az erősebb processzort az Android 7.1.1 rendszerrel, de ha nincs szükségünk az okosfunkciókra és a hosszú üzemidő fontos, akkor átválthatjuk egy okoskarkötőkből már ismert energiatakarékos felületre, amit a Nordic energiatakarékos rendszerchipje hajt meg.

zeblaze_thor_5_4.jpg

Az Android rendszer mellé elkél a memória, így a THOR 5 2GB rendszermemóriát kapott, a belső tárhely mérete 16GB. Akkora, mint egy belépőszintű mobiltelefonban! Ha egy hosszú futás alkalmával nem vinnéd magaddal az okostelefonodat, de éppen szeretnél valamit fényképezni, jó hír, hogy a THOR 5 egy beépített 8 megapixeles kamerával is rendelkezik.

zeblaze_thor_5_6.jpg

Természetesen, ha sportolásról van szó, akkor is tökéletesen megállja a helyét, hiszen látja a GPS/GLONASS/BEIDOU műholdakat is, ellátták optikai pulzusmérő szenzorral és gyorsulásmérővel és lépésszámlálóval is. Lehetőségünk van nanoSIM kártyát is behelyezni az órába, ha arra lenne szükségünk és természetesen ellátták Bluetooth 4.0 és 2.4/5GHz-es WiFi-vel is. Így az Android vagy iOS rendszerű okostelefonunkkal is összepárosíthatjuk. A beépített 545mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik az üzemidőről, amit a mágnesesen csatlakoztatható kábellel tölthetünk fel, akár a számítógépünk USB portjáról is.

zeblaze_thor_5_7.jpg

zeblaze_thor_5_8.jpg

Az ára egyértelműen a megfizethető kategóriában maradt, hiszen 138$-ba keról kérnek (39.500 forint). A TomTop a Duty Free Shipping szállítást javasolja

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8114923114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása