Igazán kisméretű, de többfunkciós lett a homgeek LXL1801

2019. július 03. 19:27 - nezdmitrendelszblog

homgeek_lxl1801.jpg

A Homgeek új kéziporszívója szerencsére már európia szabványú adapterrel rendelkezik, így nincs szükségünk hozzá semmilyen átalakítóra sem. A kis porszívó nagy előnye abban rejlik, hogy számtalan helyen munkára fogható. Így szinte a legkönnyebb módja annak, hogy az autónkat is tisztán tartsuk.

homgeek_lxl1801_4.jpg

homgeek_lxl1801_1.jpg

A kis motorja 400W-os teljesítményre képes. Egy 1.5 liter kapacitású portartállyal rendelkezik. Kis mérete miatt, akár az íróasztalon a billentyűzet tisztántartására is használható. Azonban kapunk mellé egy kiegészítő adaptert, amelybe belehelyezve a kéziporszívó máris egy nagyobb takarítóeszközzé varázsolható. Ezáltal akár a szobát is kitakaríthatjuk vele.

A kis EU csatlakozófejjel rendelkező homgeek LXL1801 porszívó nem kerül sokba, 38$-t kérnek érte, amihez a TomTop a Duty Free shipping szállítást javasolja

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9714924818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása