Míg más a vízparton pihen, mi vadászunk az alacsony árakra!

2019. július 03. 16:08 - nezdmitrendelszblog

banggood_akciok.jpg

Újabb nyári forróságot űző akció indult a Banggoodnál, aminek mi nagyon örülünk. Mi is sokszor telepakoltuk már a virtuális bevásárlókosarunkat olyan termékekkel, amikhez valószínűleg nem juthattunk volna hozzá, ha nem lennének hozzájuk sok-sok és még megannyi kupon és kedvezmény!

Érdemes megnézni a mostani felhozatalt, mert már gyűlik a lista, hogy milyen termékekre szeretnénk mi is lecsapni! Jó pár Xiaomi mobiltelefon is megtalálható az akciók között az alsókategóriás készülékektől kezdve a felsőkategóriás modellekig. A nagy kedvenc, BlitzWolf termékek sem maradhattak ki, számos telefonos kiegészítő és fülhallgató is van a listában, amihez a kedvezmény kódokat is mellékelték!

Ezen kívül vannak olyan kiemelkedő termékek, amelyekre megéri odafigyelni, amelyekből összeszedtünk nektek pár darabot

 

A hihetetlenül olcsó, noccsos Doogee Y8 mobiltelefon, amin az új Android 9 rendszer fut!


A 6.1 colos 19:9 képarányú megjelenítő 1280 x 600 pixel felbontással rendelkezik, fényereje 400 nit. Az előlapra egy 5 megapixeles f/2.2 rekesztértékű kamera, a hátlapra pedig egy 8+5 megapixeles páros került, szintén f/2.2 értékkel. A hátlapon találjuk meg az ujjlenyomat olvasót, 150 grammos készülékben 3400mAh kapacitású akkumulátor kapott helyet, amihez EU szabványú töltőfejet mellékelnek. A DOOGEE Y8 modellben a MediaTek MTK6739-re esett a mérnökök választása, ami négy magos felépítésével 1.5GHz-es órajelen üzemel. Mellé raktak 3GB memóriát, ami egyáltalán nem általános ebben a kategóriában, de ezzel már egyáltalán nem lesznek RAM béli gondjaink. Tárhelyből 16GB-ot kapott, amit akár a microSD bővítésének köszönhetően megtoldhatunk még 128GB-tal a videók, fényképek tárolásához.

WiFi, Bluetooth 4.0, GPS sem maradhatott ki, ahogyan a dual SIM foglalat sem, ami támogatja az itthon is használt 800MHz-es LTE-t is. Így itthon sem lesz gond a nagy sávszélességű internet elérése és vidéken is megfelelő lesz a lefedettség. A telefon nagyon olcsó lett, csak 69.99$-ba kerül, azaz 20.000 forintot kérnek érte, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

A DOOGEE Y8 mobiltelefont itt találod meg

 

_____________________________________

 

A legolcsóbb Redmi, az új Redmi 7!

xiaomi-redmi-7-4g-smartphone-3gb-64gb-1.jpg

A legolcsóbb modell a Redmi 7, ami 2GB memória és 16GB tárhely párossal rendelkezik. A kijelzője 6.26 colos 19:9 képarányú IPS megjelenítő 1520 x 720 HD+ felbontással rendelkezik, ami csepp alakú noccsot kapott. Jó hír a hosszú üzemidejű készüléket keresők számára, hogy 3900mAh kapacitású akkumulátort kapott, amit 5V/2A teljesítményű töltővel tölthetünk fel. A hardveres alapot a Snapdragon 632 biztosítja, ami 14 nanométeren készült, nyolc magos, maximálisan 1.8GHz órajelre képes. Egy belépőszintű mobiltelefonban nem sok helyen kapunk ilyen CPU-t, így ez is nagyon jó hír számunkra. Az AnTuTu benchmarkban ez a processzor 100.000 körüli pontszámmal teljesít, ami nem rossz.

A belő tárhely mérete természetesen bővíthető microSD kártyával. Sőt, nagyon jó hír, hogy a három kártyát tehetünk be a telefonba, hiszen a két SIM mellett még egy hardmadik, microSD kártyának is maradt hely! A 48 megapixeles hátlapi kamera a Redmi Note 7 kiváltsága. A Redmi 7 az előlapon egy 8 megapixeles, a hátlapon pedig egy 12+2 megapixeles párossal rendelkezik. A Redmi 7 telefon ára a kedvezmény kóddal 94.21$-ba kerül, ami ~27.200 forintnak felel meg, az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

Kedvezmény kód: BGR7G7

A Redmi 7 mobiltelefont itt találod meg

 

___________________________________________

 

Az olcsó Chuwi HeroBook

20190124143653_87845.jpg

 A Hero Book a köztes méretet hozza, a nem túl kicsi, de nem is az asztali laptop méretével. A 14.1 colos kijelzője 1366 x 768 pixeles felbontással rendelkezik az 1.39 kilogrammot nyomó laptop. Mivel a cél a hosszú üzemidő volt, ezért úgy gondolták, hogy inkább bírja tovább a szuflát egy feltöltéssel a irodai munka során, mintsem pont egy fontos szöveg írása közben merüljön le. Ezért és a költségek alacsonyan tartása érdekében az Intel Atom x5-E8000 processzorára esett a választásuk. Az 1.04GHz-es alapórajellel rendelkező CPU nem a sebességéről híres és több MINI PC-ben is találhatunk nála erősebb processzort, cserébe keveset fogyaszt, beéri 5W teljesítménnyel is. Ha nagyobb számításra lenne szükség, akkor a 14nm-es gyártástechnológiával készített processzor órajele maximálisan 2GHz-re emelkedhet.

Memóriafronton 4GB RAM-mal támogatták meg a gép működését, a belső tárhely mérete 64GB, ami egy eMMC tároló. A vékony ház mellőz minden mozgó alkatrészt, így merevelemezt nem szerelhetünk bele. Viszont helyet kapott rajta egy M.2 meghajtó csatlakozó, így egy SSD-t beszerelhetünk a gép házába. Aki az olcsóbb tárhelybővítés mellett dönt, azoknak jó hír, hogy maximálisan 128GB-os microSD memóriakártyát támogat, így akár egy ilyen modullal is megtoldhatjuk a belső tárhely méretét.

A Chuwi Hero Book billentyűzete teljes méretű, nem lettek összenyomva a gombok. Az angol kiosztású billentyűzet alatt egy méretes gesztusvezérlésre is alkalmas egérpad kapott helyet. A laptop oldalain megtaláljuk a MicroHDMI kimenetet, két USB 3.0csatlakozót, fülhallgató és microSD kártyanyílást is. A kis gépben négy hangszóró kapott helyet, hogy élvezetesebb legyen a filmek, sorozatok nézése. A Hero Book Windows 10 operációs rendszert futtat, így a Windows Update szolgáltatásból percek alatt letölthetjük a gépre a magyar nyelvi csomagot. A Chuwi Hero Book a kóddal 189$-os áron vásárolható meg, így valóban egy olcsó laptop tulajdonosai lehetünk. Az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen

A Chuwi Hero Book laptopot itt találod meg

Kedvezmény kód: BGHERO7

Szólj hozzá!
Címkék: tech banggood

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9914924082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása