LANGFEITE L8, a bivalyerős elektromos roller 45km/h sebességre képes!

2019. július 05. 12:53 - nezdmitrendelszblog

langfeite_l8_1.jpgA LANGFEITE L8 nem a gyengék között versenyez. Ez látható is a nyers adatokból is, hiszen a maximálisan 45km/h végsebességre képes elektromos roller nem csak gyors. Az egy feltöltéssel megtehető távolság 55 kilométer. Ez körülbelül akkora távolság, mintha a Parlamenttől elgurulnánk autóval Aszódra!

A LANGFEITE L8 összecsukható, hogy kisebb helyet foglaljon, így betehetjük a csomagtartóba is. De a nagy hatótávhoz és sebeséghez kell az erő, így a roller súlya sem csekély. A mérlegen 27 kilogrammot nyom, tehát a kézben való szállítás szinte lehetetlen. De ki is szállítaná kézben azt a rollert, amivel 55 kilométert tehet meg, a belvárosban az óriási távnak felel meg. Ennek köszönhetően, ha valóban csak a budapesti forgalomban használjuk, nem kell majd minden nap végén a töltőre tennünk a rollert.

A roller mérete kinyitott állapotban 126 x 30 x 121 centiméter, összecsukva pedig 128 x 30 x 50 centiméteres. A LANGFEITE L8 meghajtásáról dupla motor gondoskodik, amik külön ki és bekapcsolhatók, hogy csak az egyikre van szükségünk vagy kell az a nyers erő, hogy beletapossunk a gázba. A legnagyobb távolság megtételéhez kénytelenek vagyunk alább adni és csak az egyik motor teljesítményét használni.

langfeite_l8_4.jpg

A maximális névleges motorteljesítmény 2 x 800W. Ehhez egy 20Ah kapacitású lítium akkumulátort kapott a roller, aminek a teljes feltöltéséhez 10 órára van szükség. Az alumínium vázas roller terhelhetősége 150 kilogramm, IP54 minősítéssel rendelkezik. A 10 colos kerekek levegővel töltött belsővel rendelkeznek. Mindkét kereket ellátták lengéscsillapítóval és előre-hátra is tárcsafék került és motorfékkel is rendelkezik.

langfeite_l8_2.jpg

Előre és hátra is kapott lámpákat, az összecsukást segíti a lehajtható kormányok, amiken megtalálható a gáz és fékkar és a kis LCD kijelző is.

langfeite_l8_3.jpg

langfeite_l8.jpg

A LANGFEITE L8 ára a kedvezmény kóddal majdnem 400$-t csökkent, így 640$-ba kerül. Az új Xiaomi Electric Scooter Pro-nak vetélytársa lehet, hiszen megtehető távolságban és maximális sebességben is többet tud nála.

Kedvezmény kód: BGPROMOLFT

A LANGFEITE L8 elektromos rollert itt találod meg, ami az European Railway Direct Mail szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1914927336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása