Megérkezett az olcsó elektromos roller a gyerekeknek is

2019. július 12. 19:11 - nezdmitrendelszblog

koowheel_e3_5.jpg

Aki szülőként elektromos rollerrel rendelkezik, az biztos tudja, mennyire örülhet a gyerkőc, ha mellettünk gurulhat a saját kis elektromos rollerével. A TomTop-nál most európai raktárból rendelhető meg a Koowheel E3, ami egy gyerekeknek szánt elektromos kétkerekű.

koowheel_e3_4.jpg

A németországi raktárnak köszönhetően nem kell plusz költséget fizetnünk utána, se áfa se vám nem terheli a terméke az európai raktárnak köszönhetően. A 25.000 forintba kerülő termék egyáltalán nem mondható drágának.

koowheel_e3_1.jpg

koowheel_e3_3.jpg

A kis kétkerekű 100W teljesítményű motorral rendelkezik, a maximális terhelése 50 kilogramm. Mivel gyerekeknek készült, ezért nem száguldozásra való, a végsebessége 10km/h. A 2.0Ah kapacitású akkumulátorával a legnagyobb megtehető távolság 10 kilométer. Az E3 elektromos roller nagyon könnyű, csak 3.6 kilogrammot nyom a mérlegen. Összecsukható, így a csomagtartóban sem foglal nagy helyet.

Az elektromos roller 88$-ba (25.500 forintba) kerül, amihez a szállítás ingyenes és európai raktár lévén, áfa és vámmentesen érkezik meg a termék 3-5 munkanap alatt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1914942150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása