Ulefone Note 7P - Meglepően olcsó, de annál jobb lett

2019. július 15. 22:00 - nezdmitrendelszblog

ulefone-note-7p-header.jpgAz Ulefone nem ül a babérjain, nagyon újítani akarnak a srácok, mi pedig csak örülünk a kezdeményezésnek. Az új kinyitható strapamobiljuk után, itt van a három hátlapi kamerával rendelkező Ulefone Note 7P mobil.

Az ára alapján már látatlanban is bizalmat szavaztunk neki, hiszen a 90$-os árcédula, azaz a 26.000 forintos ár az a kategória, amiért idehaza szinte egyáltalán nem kapni használható okostelefont, leszámítva persze a Xiaomi Redmi 7A mobilt.

A Note 7P két modellel is rendelkezik, az egyik modellt az európai piacra szánták, tehát elérhető a Magyar nyelvű menü és a hazai mobilhálózatok támogatása is, így mi ezzel a modellel foglalkozunk. Az Android 9 Pie rendszert futtatja a telefon, így a legújabb operációs rendszerverziót használhatjuk. A Note 7P előnye, hogy nem szab számunkra szűk határokat, ugyanis 3GB rendszermemóriát kapott a telefon, ami mellé 32GB méretű tárhely jár. Utóbbit természetesen memóriakártyával is bővíthetjük, egészen 128GB-ig.

ulefone_note_7p_6.jpg

Processzorból az Elephone A6 Mini és Xiaomi Redmi 6A mobiltelefonokban is helytállt Helio A22 CPU-t tudhatja magáénak. Nem egy erőgép, a belépőszintet képviseli. Az Elephone A6 Mini tesztünkben 67.000 pontot értünk el vele az AnTuTu benchmarkban.

ulefone_note_7p_3.jpg

A 6.1 colos kijelzője a notchos vonalat képviseli. 1280 x 600 pixeles felbontással rendelkezik, ami felett a szenzorszigetben egy f/2.0 rekeszértékű 5 megapixeles kamera kapott helyet. A hátlapon három szenzor csücsül, amik 8+2+2 megapixelesek, mellettük pedig negyedikként zárva a sort, a LED villanó kapott helyet. Ugyancsak hátulra került az ujjlenyomat olvasó szenzor, de a telefont arcfelismerő funkcióval is ellátták.

ulefone_note_7p_5.jpg

ulefone_note_7p_1.jpg

Támogatja a 2.4 és 5GHz-es WiFi hálózatokat is, a NANO és Micro SIM mellett még egy microSD kártya is elfér a SIM tálcán, így nem kell lemondanunk a bővíthetőségről még két szolgáltatói kártya esetén sem. Európai szabványú töltővel érkezik a telefon, így átalakítóra sem lesz szükség, amivel a 3500mAh kapacitású akkumulátorát tölthetjük fel. Bluetooth 5.0, GPS, Glonass támogatást is kapott és 3.5 milliméteres fülhallgató csatlakozóval is rendelkezik az Ulefone Note 7P.

ulefone_note_7p.jpg

A három színben kapható (fekete, arany és alkonyat fantázia névű) 89.99$-os készülék a 26.000 forintos árával igazán jó vételnek számít, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg. És most még egy ajándék tokot is kapunk a telefon mellé.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1414946074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása