Minden, amit tudni érdemes az európai piacra szánt Xiaomi A3 mobilról!

2019. július 16. 15:07 - nezdmitrendelszblog

xiaomi_mi_a3_header.jpg

A 2017 szeptemberében bemutatott Mi A1 és a vele együtt útjára indított „A” széria rövid időn belül sikeres lett. A Xiaomi az Android One mellett tett le a voksát az „A” szériában, ami a Google rendszerét gyártói módosítás nélkül telepíti a készülékekre. Így alacsony áron 2 évig garantált szoftveres támogatást kapunk a droid rendszerhez!

Nem csak azoknak lehet szimpatikus az „A” széria, akik egy csupasz Android rendszert szeretnének a telefonjaikon viszontlátni, mint a Google Pixel mobilok esetében, hanem a Xiaomi ezeket a középkategóriás mobiltelefonokat remek árazással indította útjára, hogy remek alternatívát nyújtsanak nem csak a kategórián belül, hanem az Android One rendszerrel telefonok esetében is.

xiaomi_mi_a3_5_1.jpg

A legújabb Xiaomi Mi A3 olyan, mintha több korábbi modellt gyúrtak volna egybe. A csúcs, Mi szériában is megtalálható ujjlenyomat olvasóval ellátott AMOLED kijelzőt, a Redmi Note 7-ben bemutatkozott 48 megapixeles kamerát is megkapta az új A3! A Samsung AMOLED kijelző mérete 6.088 col, felbontása pedig 1560 x 720 pixel. Megkapta a Xiaomi Mi 9 és Mi 9SE-ben megtalálható kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasót, így a hátlapon már nem is találunk biometrikus szenzort. Ezen kívül pedig ellátták arcfelismerő funkcióval is, így akár ezzel a móddal is feloldhatjuk a telefonunkat.

xiaomi_mi_a3_4.jpg

Hardveres részről szintén a Qualcomm chipgyártó modelljére esett a választás, mégpedig a Snapdragon 665 lapkára. A Snapdragon 665 4 darab Kyro 260 (CA73) magot tartalmaz, aminek órajele 2.0GHz és szintén négy Kyro 260 (CA53) magot kapott, amik maximálisan 1.8GHz-en üzemelnek. Az eddig kikerült információk alapján a processzor az AnTuTu benchmarkban 125.000 körüli pontszámra képes, a grafikai feladatokért az Adreno 618 felel.

xiaomi_mi_a3_5.jpg

A Xiaomi Mi A3 802.11a/b/g/n/ac, azaz 2.4GHz/5GHz WiFi modullal rendelkezik, GPS, Galileo, GLONASS, Beidou, A-GPS kompatibilis, Bluetooth 5.0-val látták el. Támogatja a B20-as hálózatokat is, azaz a hazai 4G-t is és egyszerre két SIM kártyát is használhatunk a telefonban. Az előlapon a megjelentő felett egy óriási felbontásra képes, 32 megapixeles kamera található. A hátlapon pedig három szenzor is helyet kapott, 48.0MP + 8.0MP + 2.0MP elrendezésben. Az előlapi kamerával maximálisan FullHD felbontásban rögzíthetünk videókat, a hátlapi egységgel pedig a kár 4K-ban is 30fps mellett. De lehetőség van 720p 240fps videók készítésére is.

sd.jpg

ad.jpg

A telefon akkumulátora 4030mAh kapacitású, amit már USB Type-C porton keresztül tölthetünk fel. A telefonon a legújabb Android 9 rendszer fut, ami az Android One rendszer keretében 2 évig garantáltan megkapja a legújabb szoftvert is. A Xiaomi Mi A3 természetesen Magyar nyelvű menüvel is rendelkezik, így gond nélkül használhatjuk a készüléket idehaza is!

xiaomi_mi_a3_3.jpg

xiaomi_mi_a3.jpg

A Xiaomi Mi A3 289.99$-ba kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető a GearVita webáruházból!

Frissítve!

A Geekbuying is megkezdte a telefonra az előrendelést, náluk olcsóbb 239$-ba kerül (69.500) az új Xiaomi Mi A3

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6414948976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása