30 kilométer megtehető távolság a Samebike új elektromos kerékpárjával

2019. július 30. 14:37 - nezdmitrendelszblog

samebike_header.jpg

A Samebike nem új szereplő az elektromos kerékpárok piacán. Van nagyobb és kisebb méretű modelljei is, ahogyan szinte minden ársávban is jelen vannak a termékeikkel.

A 14 colos kerekekkel rendelkező elektromos kerékpárjuk azokat a vásárlókat célozza meg, akiknek fontos a kis méret és az összecsukható kivitel, hogy akár a csomagtartóba is beférjen a kerékpájuk, de legyen benne elég tartalék elektromos üzemmódban is!

samebike_1.jpg

A 250W teljesítményű elektromos motorral szerelt kerékpár 7.5Ah kapacitású akkumulátort kapott, amivel a kerékpár önsúlya 20 kilogramm. Az akkumulátort 4 óra alatt tölthetjük fel teljesen. Maximális terhelhetősége 100 kilogramm, amivel tisztán elektromos módban 25-30 kilométert tehetünk meg csupán az akkumulátor energiáját használva.

samebike_7.jpg

Ha ki szeretnénk használni a kombinált módot, akkor az elektromos rásegítéssel is haladhatunk, amivel így 35-50 kilométert tehetünk meg. A kerékpárra előre és hátra is tárcsafékeket szereltek fel, de motorfékkel is rendelkezik. Kinyitott állapotban 123 x 40 x 90 centiméteres méretekkel rendelkezik, összecsukva pedig 80 x 48 x 60 centiméter méretű.

samebike_3.jpg

A kormányon egy digitális órát is találunk, alatta pedig az elektromos teljesítményt beállító kezelőszerveket. Előre és hátra is szereltek lámpákat, így már erre sem lesz gondunk, főleg nem a kábelekkel, hiszen ezeket is az akkumulátorról kapják a szükséges energiát. Az alumínium vázas Samebike elektromos kerékpárt németországi raktárból rendelhetjük meg, azaz áfa és vámmentesen érkezik meg hozzánk, rövid szállítási idővel.

samebike_5.jpg

A Samebike elektromos kerékpár 509$-ba kerül, amit idekattintva nézhetsz meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7014987184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása