Xiaomi Mijia Wireless Handheld Floor – Az elektromos padlófelmosó

2019. július 31. 20:49 - nezdmitrendelszblog

xiaomi_mijia_wireless_handheld_floor_wiper_4.jpg

A Xiaomi új terméke egy elektromos padlófelmosó, hogy minden felületről eltávolítsuk a makacs szennyeződéseket. Ebben segít az 1000 rezgés/perc sebességgel működő tisztítófej.

xiaomi_mijia_wireless_handheld_floor_wiper_5.jpg

A Xiaomi terméke vezeték nélküli, így bárhová magunkkal vihetjük a lakásban, nem kell bajlódnunk a kábelekkel. Az energiát a beépített 2.200 mAh kapacitású akkumulátora szolgáltatja, amivel 60 perc működés érhető el.

xiaomi_mijia_wireless_handheld_floor_wiper_6.jpg

xiaomi_mijia_wireless_handheld_floor_wiper_3.jpg

xiaomi_mijia_wireless_handheld_floor_wiper_1.jpg

A 25W teljesítménnyel rendelkező felmosófej 1 perc alatt 1000 rezgésre képe, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket. A csomagban 10 darab cserélhető felmosót rongyot kapunk és egy mérőpoharat, hogy a kellő mennyiségű vízzel és tisztítószerrel tölthessük fel a 150ml kapacitású tartályát. A nyél 180 fokban dönthető, így még a kanapé alatt is könnyedén felmoshatunk vele. A töltésről egy dokkoló gondoskodik, amihez csak hozzá kell érintenünk a felmosófejet és megkezdődik a töltés.

xiaomi_mijia_wireless_handheld_floor_wiper_2.jpg

A Xiaomi elektromos felmosója 135.99$-ba kerül, amihez a TomTop a Duty Free Shipping szállítást ajánlja

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1314989238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása