Zeblaze Hybrid – Az új analóg óra okosfunkciókkal

2019. augusztus 11. 09:31 - nezdmitrendelszblog

zeblaze_hybrid_3.jpg

A Zeblaze órái, legyen az akár sima quartz vagy Android rendszerrel szerelt okosóra, egy hasonló bennük, mégpedig az alacsony ár! A gyártó most egy olyan okosórával állt elő ami egyesíti az analóg, mutatókkal szerelt vonalat, egy OLED kijelzővel ellátott órában.

zeblaze_hybrid_4.jpg

A Zeblaze Hybrid letisztult fekete és egy kissé extravagánsabb kék színben kapható. Jelenleg 29.99$-ba kerül az óra. Az előrendelői akciónak köszönhetően most 8.700 forintért vásárolhatjuk meg.

zeblaze_hybrid_5.jpg

Az óratok 45mm-es mérettel rendelkezik, ahol helyet kapott az analóg óraszerkezet és a 0.49 colos OLED kijelző. Ennek köszönhetően egy Nordic 51802 chip felel az okosfunkciókért. Ezáltal az óra okosfunkcióit működtetve hét napra elegendő a 95mAh kapacitása. Csupán óra módban pedig akár 3 évig is használhatjuk.

zeblaze_hybrid.jpg

Az okosfunkciókat használva mérhetjük vele a pulzusunkat, a megtett lépéseket, az elégetett kalóriát, állíthatunk ébresztőt, lekérhetjük az időjárás adatokat, de van üzenet és alkalmazás értesítés is. Az óra 5ATM vízállósággal rendelkezik és kompatibilis az Android és iOS rendszerekkel is, amikkel Bluetooth 4.0 kapcsolaton keresztül kommunikál. Az első készleteket 29.99$-ért árulják (8.700 forintért), amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

A Zeblaze Hybrid okosórát itt találod meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7215002838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása