360 S7 robotporszívó - A Roborock S50 ellenfél!

2019. augusztus 12. 11:24 - nezdmitrendelszblog

360_s7_6.jpg

Igazán remek ellenfélre talált a Roborock S50, hiszen a 360 nevű gyártó legújabb robotporszívója ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint a nagy „kínai terméke”! A mostani akció keretében nem csak kedvezmény kóddal csökkenthetjük a 360 S7 árát!

A 360 S7 3.200mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, így akár egy 80-100 négyzetméter alapterületű helyiséget is képes kitakarítani egy feltöltéssel. Az oldalsó kör seprű mögött találjuk a szívónyílást, ami 2000Pa szívóerőre képes. A mellékelt víztartályát is feltehetjük rá, így a felmosó fejjel, porszívózás után fel is törölhetjük vele a padlót.

360_s7_3.jpg

Természetesen az előző generációból ismert WiFi-s vezérlés is megmaradt, ami még okosabb lett és fejlesztettek a szenzoros érzékelőkön is, így felismeri a szobát és a benne található tárgyakat, bútorokat és így tervezi meg a legideálisabb takarítási módot. Szerencsére nem kell minden takarítás után szűrőt vásárolnunk, hiszen azokat úgy alakították ki, hogy egyszerűen ki lehessen mosni.

360_s7_5.jpg

Lehetőség van manuális vezérlésre, állíthatunk időzítést is, így akkor is önállóan indul el takarítani, ha nem tartózkodunk otthon. A mobiltelefonos alkalmazás WiFi kapcsolaton keresztül kommunikál a porszívóval, de arra is lehetőségünk van, hogy a mobiltelefonunkon keresztül az Amazon Alexa alkalmazás segítségével mobilinterneten keresztül adjunk neki parancsot, ha épp vendégekkel térnénk haza és azt szeretnénk, hogy felporszívózza a lakást. A folyamat végén pedig automatikusan visszaáll a dokkolójára és feltölti magát.

360_s7_2.jpg

A takarítás megtervezéséhez lehetőség van a porszívó lézeres rendszerének használatával, hogy felismerje a szobát és kirajzolja a helyiség, nagyobb tárgyak körvonalait az alkalmazásban. A kijelző, az ujjunkkal négyzetet rajzolva pedig megadhatjuk neki, hogy melyik részt takarítsa ki.

360 S7 robotporszívó 399$ a kóddal

Kedvezmény kód: GB-360S7

Az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentes

 

Jó hír, hogy a Roborock 50 olcsóbb lett! 359$ a kedvezmény kóddal!

Kedvezmény kód: BGHU281

Az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentes

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5815005716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása