Okos, arcfelismerő kamerás csengő a 360 D819!

2019. augusztus 15. 07:47 - nezdmitrendelszblog

360_d819_header.jpg

Közvetlenül a mobiltelefonunkra küldi a kamera által látott élő képet. Így nem csak a kellemetlen rokonoktól, de még a betolakodótól sem kell tartanunk, hiszen rögzíti is a kamera által látott képet, akár még teljes sötétségben is!

360_d819_1.jpg

A 360 sokaknak a robotporszívóiról lehet ismerős. A 360 D819 azonban egy olyan okos csengő, amit még arcfelismerő algoritmussal is ellátták, így a telefonunkra értesítést tud küldeni, ha nem vagyunk otthon, hogy épp 11:15 perckor az ajtónk előtt állt a szomszéd Pista bácsi. Ezáltal ha ismerősök jönnek, akkor azonnal tudni fogjuk, hogy ki áll az ajtóban.

360_d819_3.jpg

A D819 egy FullHD felbontású kamerával rendelkezik, amelyet ellátták infravörös szenzorokkal is. Így a 162 fokos látószöggel rendelkező kamera éjszaka is lát. De ellátták mikrofonnal és hangszóróval is, így hallhatjuk a telefonunk keresztül az ajtó előtt álló felet is és még válaszolni is tudunk neki a csengőn keresztül a telefonunkról, ha épp nem vagyunk otthon.

360_d819_4.jpg

360_d819_5.jpg

A belső egységet természetesen EU csatlakozóval látták el, erre a modulra küldi az ajtón lévő csengő a videó jelet. A videókat memóriakártyára is rögzíthetjük, hogy ha nem vagyunk otthon bekapcsolhatjuk a 24 órás figyelést. Így, ha illetéktelenek állnak az ajtóba, akkor azt is rögzítse. A külső egység bárhová felragasztható, de az eltávolítását megnehezíti, hogy amint valaki, akinek nincs jogosultsága a mobiltelefonjával, el kívánja távolítani a csengőt, az riasztásba kezd. Az IP67 védettséggel rendelkező csengő egy 5000mAh kapacitással rendelkező újratölthető akkumulátorral rendelkezik, ami 6 hónap készenléti időt biztosít.

360_d819_6.jpg

360_d819.jpg

A 360 D819 89.99$-ba (26.100 forintba) kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

 

_____________________________________________________

 

Zeblaze Hybrid - Analóg óra OLED kijelzővel!

zeblaze_hybrid_3.jpg

A Zeblaze órái, legyen az akár sima quartz vagy Android rendszerrel szerelt okosóra, egy hasonló bennük, mégpedig az alacsony ár! A gyártó most egy olyan okosórával állt elő emi egyesíti az analóg, mutatókkal szerelt vonalat, egy OLED kijelzővel ellátott órában.

zeblaze_hybrid_4.jpg

A Zeblaze Hybrid letisztult fekete és egy kissé extravagánsabb kék színben kapható. Jelenleg 29.99$-ba kerül az óra. Az előrendelői akciónak köszönhetően most 8.700 forintért.

zeblaze_hybrid_5.jpg

Az óratok 45mm-es mérettel rendelkezik, ahol helyet kapott az analóg óraszerkezet és a 0.49 colos OLED kijelző. Ennek köszönhetően egy Nordic 51802 chip van benne. Ezáltal az óra okosfunkcióit működtetve hét napra elegendő a 95mAh kapacitása. Csak óra módban pedig akár 3 évig is használhatjuk.

Az okosfunkciókat használva mérhetjük vele a pulzusunkat, a megtett lépéseket, az elégetett kalóriát, állíthatunk ébresztőt, lekérhetjük az időjárás adatokat, de van üzenet és alkalmazás értesítés is. Az óra 5ATM vízállósággal rendelkezik és kompatibilis az Android és iOS rendszerekkel is, amikkel Bluetooth 4.0 kapcsolaton keresztül kommunikál. Az első készleteket 29.99$-ért árulják (8.700 forintért), amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

A Zeblaze Hybrid okosórát itt találod meg

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech 360 csengő

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr215008844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása