Egy újabb remek kezdő szett fotósoknak, az Andoer-től!

2019. augusztus 16. 17:56 - nezdmitrendelszblog

 

andoer_4.jpgKorábban már írtunk az Andoer szettjéről, abban a sok egyéb kiegészítő mellett még greenbox vászon is megtalálható volt. Most pedig azoknak találtunk egy kis kezdő szettet, akik beérik egy kisebb világítás pakkal is, amit akár magunkkal is vihetünk a mellékelt hordtáskának köszönhetően.

Az Andoer csomagját németországi raktárból rendelhetjük meg, méghozzá csak 99$-ért, ami nem tűnik soknak, pláne úgy, hogy ha Németországi raktárból rendeljük, így már nem kell áfát/vámot fizetni a rengeteg kiegészítővel ellátott csomagért, hiszen az EU-ból érkezik a termék.

andoer.jpg

A teljes szett súlya, ha mindent összecsomagolunk és bepakoljuk a táskájába, akkor az 11.5 kilogrammot nyom a mérlegen. Szerencsére ezt a csomagot az európai piacra tervezték, így nem kell átalakítókat beszereznünk a csatlakozókhoz, hiszen választható az EU szabványú végekkel rendelkező, 200-240V áramfelvételre képes lámpák.

 andoer_3.jpg

andoer_1.jpg

A csomag tartalma:

 

2 * 33 "Fehér ernyő

2 * 50cm × 70cm Softbox izzótartóval

4 * 45W Izzó

2 * Forgó aljzat

1 * 2m × 3m készlet

4 * 2M-es lámpatest

3 * 1,5m × 3m háttér

3 * Rögzítő csipeszek

1 * Nylon hordtáska

 

Az Andoer szettje európai raktárból áfa és vámmentes szállítással együtt is csak 99$-ba (29.315 forintba)kerül, amit itt találsz meg

Szólj hozzá!
Címkék: tomtop andoer

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1815012846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása