Xiaomi HIMO V1 elektromos kerékpár

2019. augusztus 19. 19:49 - nezdmitrendelszblog

xiaomi_himo_v1.jpg

A Xiaomi nem mást, mint egy elektromos kerékpárt mutatott be HIMO néven, ami a pedálos hajtás egészítette ki elektromos erőforrással.

xiaomi_himo_v1_2.jpg

A 6Ah akkupakk megteszi a hatását a súlyra nézve, bár a könnyítés megoldott az alumínium váznak köszönhetően. A kerékpár még így is 16.7 kilogrammot nyom a mérlegen. Maximális terhelhetősége 100 kilogramm.

xiaomi_himo_v1_3.jpg

12 colos kerekeket kapott, a hátsó kerékbe került a 250W teljesítményre képes elektromotor. Természetesen használhatjuk normál kerékpárként és elektromos kétkerekűként is. Az elektromos módban elérhető maximálisa sebessége 20km/h. Ellátták első és hátsó lámpákkal is, a kormányon pedig egy kijelzővel ellátott mini computer található. Innen információt kapunk a sebességünkről, megtett távolságunkról és az akkumulátor töltöttségéről is. A vezérlőgomboknak köszönhetően változtathatunk az elektromos motor által leadott teljesítményen is.

xiaomi_himo_v1_1.jpg

A Xiaomi HIMO elektromos kerékpár 499$-ba kerül, ami itt találsz meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6515016034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása