J36-V Mini PC Intel J3160 processzorral - Kis gép a nagyszülőknek vagy a gyerekeknek a sulis feladatok elvégzéséhez

2019. augusztus 21. 11:15 - nezdmitrendelszblog

j36-v_5.jpg

A J36-V Mini PC az Androidos TV okosítók és a nagy erőforrást nem igénylő feladatokhoz lehet megfelelő, számítógép négy magos processzorral, 4GB memóriával és 64GB tárhellyel.

Az európai szabványú adapterrel rendelkező Mini Pc csupán 18W-ot fogyaszt, így nem kell attól tartani, hogy magas lesz a villanyszámlánk. Ezáltal nem csak egy otthoni irodai feladatokra szánt kis gép lehet, de letöltőszerverként is megálja a helyét, amihez az USB portjára merevlemezeket is csatlakoztathatunk.

Igazán kisméretű, így akár a TV mellé is hadrendbe fogható, 12 x 12 x 2.7 centiméretes dimenziókkal rendelkezik, súlya pedig csak 270 gramm. A hardveres alapot az Intel Celeron J3160 processzor adja, ami négy magos, alap órajele 1.6GHz, de maximálisan 2.24GHz-re tornázhatja fel a sebességét. Memória fronton 4GB-ot kapunk, míg a belső tárhelyének mérete 64GB, amin a Windows 10 rendszer található meg. A tárhelybővítéskor jól jön, hogy a gép hátulján két darab USB3.0 és szintén két darab USB2.0 csatlakozót kapunk. Így akár pendrive-val, USB-s SSD meghajtóval vagy külső merevlemezzel is megtoldhatjuk a tárhely méretét.

Kapunk még HDMI portot, VGA csatlakozót, ha egy régebbi monitorral szeretnénk használni és van rajta microSD kártyaolvasó, 100/1000Mbit LAN és fülhallgató/mikrofon csatlakozó is. Tehát nem szenvedünk hiányt portokból. Ezen kívül odafigyeltek a vezeték nélküli kapcsolatokra is, így Bluetooth 4.0 és 2.4 és 5GHz-es WiFi vevővel is ellátták.

Az első 100 vásárló egy ajándék Motospeed 5000DPI képes egeret is kap a számítógép mellé, ami baráti árazást kapott, hiszen 159.99$-ba kerül, azaz 47.000 forintba kerül, amit a kosárba téve az EU Priority Line szállítással rendelhetünk meg

A J36-V mini számítógépet itt találod meg

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech minipc

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5515017794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása