ALLDOCUBE Kbook – Ultrabook 3K kijelzővel és 512GB SSD-vel

2019. augusztus 22. 08:05 - nezdmitrendelszblog

alldocube_kbook_header.jpg

Az ALLDOCUBE Kbook egy olyan laptop lett, ami teljesítményre eléri a korábbi Intel i3 és i5- 3xxx U szériás processzorainak sebességét, de azok fogyasztásának a felét sem közelíti meg.

alldocube_kbook.jpg

Az ALLDOCUBE kimaxolta a hordozható kategóriát az ultrabook vonalon a megfizethetőséget tartva szem előtt. A Panasonic által szállított 13.5 colos megjelenítő felbontása nem kicsi, 3000 x 2000 pixel! Egy teljesen fém házba passzírozták bele az összes hardvert, aminek így a vastagsága csak 15.45 milliméter, súlya pedig 1.5 kilogramm lett.

alldocube_kbook_5.jpg

A Windows 10 operációs rendszert futtató gép billentyűzete angol kiosztással rendelkezik, de szerencsére matricával ez magyarosítható. A gép lelkét az Intel Core M3-6Y30 adja, aminek testvérét mi is kipróbálhattuk a Teclast F6 Pro ultrabookban. A tesztünk alatt meg is előzte a korábban használt Intel Core i3-3217U processzort, amire a jelen alany processzora is képes. Így utazó gépként valóban nem kell attól tartanunk, hogy túlságosan lassú lenne, de itt mégicsak az üzemidő a legfontosabb. Egy feltöltéssel 6 óra működési idő hozható ki a laptopból. A Core M3-6Y30 csupán 4-6W-ot fogyaszt. A 14 nanométeren készült processzor két magos, négy szálas, aminek alap órajele 900MHz, de turbó módban ez egészen 2.2GHz-ig emelkedhet.

alldocube_kbook_3.jpg alldocube_kbook_4.jpgValószínűleg sokan nem számítottak volna egy ilyen árú ultrabookban arra, hogy tárhelyként egy 512GB-os M.2 SSD meghajtót kapunk, ami nem csak jó, hanem egyszerűen csodás hír. A memória kapacitása 8GB, így valószínűleg ez is jó darabig elég lesz minden alkalmazásunknak. Ahhoz, hogy gyors internetelérésünk legyen, nem csak 2.4GHz, hanem 5GHz-es WiFi-vel is ellátták, ami mellé még Bluetooth 4.0 kapcsolatot is kapunk. Csatlakozókból kapunk két darab USB3.0 portot, fülhallgató csatlakozót és egy USB Type-C portot is, amin keresztül egy átalakítóval megoldható a HDMI kimenet is.

alldocube_kbook_1.jpg alldocube_kbook_2.jpg

Ha most kellene az ultrabook kategóriából választanom, akkor biztos, hogy az ALLDOCUBE Kbook mellett tenném le a voksomat. Nagy és gyors SSD kapacitás, 8GB memória, 13.5 colos kijelző és az alumínium ház, ami a szemnek is kedves. Mindezt megspékelve, hogy kapunk egy 20$-ra jogosító kedvezmény kódot. Az első 100 vásárló még egy táskával is gazdagabb lesz, amiben nem kell féltenünk a laptopot.

Az ALLDOCUBE Kbook a kedvezmény kóddal 439.99$-ba (129.000 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7015019296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása