Az AMAZFIT Bip után itt van az AMAZFIT Bip Lite!

2019. augusztus 28. 10:11 - nezdmitrendelszblog

0fb659df-e3d7-43bb-88ad-e26b6225b1a7.jpgValószínűleg senkinek sem kell bemutatni az egyik legolcsóbb Xiaomi & Huami páros által készített AMAZFIT Bip okosórát. Az akár 45 napos üzemidőre képes és szikrázó napsütésben is jól látható kijelzővel ellátott Bip nálunk is tiszteletét tette. Most pedig itt van az olcsóbb modell, de mit is tud valójában a Bip Lite?

amazfit_bip_lite.jpg

Az Amazfit Bip Lite egy  négyzet alakú transzflektív, színes kijelzővel rendelkezik, amelynek átmérője 1,28 col. A transzflektív kijelző nagy előnye az alacsony energiafogyasztás, valamint az a tulajdonsága, hogy a kijelzőt úgy készítették el, mintha egy apró tükröződő felület lenne a kijelző alatt. Így minél jobban süt a nap, annál jobban olvasható a kijelző. Természetesen háttérvilágítással is ellátták, így éjszaka is nyugodtan elmehetünk kocogni, az adatokat így is letudjuk majd olvasni a kijelzőről. A panel felbontása 170 x 170 képpont. Érintésérzékeny, tehát mindent szinte egy mozdulattal elvégezhetünk. Az Amazfit Bip Lite kijelzőjét a Corning féle Gorilla Glass védi, amely 2,5D-s lekerekítést kapott. Speciális ujjlenyomat taszító bevonat biztosítja, hogy a kijelző felület tiszta maradjon. 

amazfit_bip_lite_3.jpg

3ATM vízállósággal rendelkezik, így, ha futás közben kap el minket az eső, azzal sem lesz gondja.  Az óra szíja könnyedén cserélhető, anyaga szilikon. Az óra és a szíj mérete 19.50 x 3.50 x 0.80 cm, az óra súlya mindössze 32 gramm. Az okostelefonnal történő szinkronizálás Bluetooth 4.0 kapcsolaton keresztül történik, ami kompatibilis az Android és iOS rendszert futtató mobiltelefonokkal és táblagépekkel egyaránt. Ez lehetővé teszi az alkalmazás értesítéseinek fogadását és akár hívásemlékeztetést is. Az Amazfit Bip Lite által összegyűjtött adatok a Xiaomi MiFit alkalmazással is szinkronizálhatók.  A sportok közül választhatjuk a beltéri futás, szabadtéri futás, kerékpározás és túrázás módot is. Attól függően, hogy melyik programot indítjuk el, az óra különböző információkat nyújt a sebességről, távolságról, magasságról, pulzusszámról és időről. Az értékeket az Amazfit Bip érzékelői határozzák meg. Gyorsulásmérő, magnetométer és pulzusmérővel is fel van szerelve. Akkumulátora maximum 45 napos üzemidőre képes.

amazfit_bip_lite_4.jpg

A korábban bemutatott és nálunk is járt AMAZFIT Bip és AMAZFIT Bip Lite közötti különbség, hogy a Bip IP68-as védettséggel rendelkezik és beépített GPS modult kapott, a Bip Lite 3ATM vízállósággal rendelkezik és nincs benne GPS. Azonban akiknek fontos az utóbbi opció, azok természetesen továbbra is választhatják a nagytestvért is. Az AMAZFIT Bip Lite okosóra a kedvezmény kóddal 54.99$-ba kerül, a GPS modullal is ellátott AMAZFIT Bip pedig 69.99$-ba, tehát nem kell sokkal több pénzt kiadnunk a drágább modellért, így valószínűleg sokaknak az utóbbi opció lesz a befutó. Mindkét okosóra az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg!

AMAZFIT Bip Lite 54.99$ (16.300 forint)

Kedvezmény kód: bgblite

 

AMAZFIT Bip 69.99$ (20.800 forint)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1015027050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása