Hamarosan érkezik az Amazfit GTS!

2019. augusztus 29. 08:13 - nezdmitrendelszblog

amazfit_gts_5.jpg

Az Amazfit GTS órát gyártó Huami, elég rendesen belehúzott az utóbbi időben. Úgy látszik jót tett a Xiaomi-val történt közös munka és a befektetett energia meghozta a gyümölcsét. Az utóbbi egy-két évben egyre szélesebb körben lehetett hallani a Huami & Xiaomi órákról, hiszen hazánkban is nagy népszerűségnek örvend az olcsó Bip, a gyártó legnagobb tudású Stratos és a középkategóriás Verge is. Most pedig itt van a Bip 2-nek is nevezett Amazfit GTS!

amazfit_gts_3.jpg

Az óra valóban a Bip-re hajaz, de már inkább tűnik egy alternatív Apple Watch-nak, mint a Bip vonal újdonsült tagjának, ami betehető az új színeknek is az eddigi egyszerű árnyalatok helyett.

amazfit_gts.jpg

Az Amazfit GTS hasonló anyagokat használ, mint a GTR, tehát egy nagyon könnyű házról beszélhetünk, amely alumíniumötvözetből készül, így csak 24.8 grammot nyom, a tok vastagsága pedig 9.4 milliméter. Az óratokban egy 1,65 colos, színes AMOLED technológiát használó kijelzőt kapunk, tehát élénk színekre és tökéletes feketékre számíthatunk. A kijelző viszonylag kis mérete ellenére, felbontása 348 x 442 pixel, így 341ppi értékkel rendelkezik.

amazfit_gts_6.jpg

amazfit_gts_7.jpg

Továbbfejlesztett optikai PPG érzékelőt kapunk és 12 sportmód közül választhatunk majd. Természetesen találunk benne GPS+GLONASS vevőt és NFC-t is, de ez Kínán kívül valószínűleg nem használható majd fizetésre. Az akkumulátora pedig 14 napos üzemidőt tesz lehetővé.

amazfit_gts_1.jpg

amazfit_gts_4.jpg

A Geekbuying webáruház már felvette a kínálatába az angol menüvel is ellátott Amazfit GTS okosórát, ahol feliratkozhatunk az értesítésekre, hogy mikor érkezik meg a termék a webáruház raktárába.

Jelenleg 219.99$-t kérnek érte, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen vásárolhatunk meg

 

Remek áron szerezhető be a felsőkategóriás Xiaomi Mi 9T Pro és Amazfit GTR okosórák is!

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr615029312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása