Heti szemezgető 137.

2019. augusztus 31. 08:13 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

heti_szemezgeto_uj_43.jpg

Újra elhoztuk a legújabb termékeket! Megjelent a Zeblaze futurisztikus megjelenésű hibrid okosórája, a Xiaomi bemutatott egy multifunkciós asztalt, az SJCAM egy gyerekeknek szóló akciókamerával jelentkezett és a BlitzWolf is egy új terméket mutatott be!

 

BlitzWolf® BW-BR1 Pro Bluetooth transzmitter

blitzwolf_bw-br1_pro_1.jpg

A BlitzWolf® BW-BR1 Pro egy olyan eszköz, amivel egy Bluetooth képes hangfalra vagy erősítőre audio jelet tudunk küldeni. Ez akkor jöhet jól, ha nem szeretnék kábelekkel beborítani a nappalit.Az USB port az energiafelvétel miatt szükséges, a hangot pedig egy 3.5 milliméteres kábelen keresztül csatlakoztathatjuk a transzmitterhez, hogy aztán a vezeték nélküli kapcsolaton keresztül továbbítsa azt az erősítőnknek.

blitzwolf_bw-br1_pro.jpg

Az USB port révén lehetőségünk van számítógéphez is kapcsolódni vele, ebben az esetben még az audio kábelre sem lesz szükségünk. A BlitzWolf® BW-BR1 Pro Bluetooth transzmitter segítségével, akár egyszerre két fejhallgató is csatlakoztatható hozzá, így ha barátunkkal csendben szeretnénk filmet nézni, akkor a két eszköz támogatásával erre is lehetőségünk van.

A BlitzWolf® BW-BR1 Pro Bluetooth transzmitter most 10.99$-os áron rendelhető elő

 

____________________________________________

 

A legújabb Xiaomi Mijia Night Light 2

 

xiaomi_mijia_night_light_2_6.jpg

Emlékszem, amikor megjelent a Xiaomi mozgás és fényérzékelő lámpája, azonnal le is csaptam rá, hogy az elsők között lehessek, aki kipróbálja azt. Később megjelent a ráncfelvarrott modell, most pedig itt van a következő generáció, a Xiaomi Mijia Night Light 2!

A Xiaomi Mijia Night Light 2 teljesen más külsőt kapott, mint az előző verzió. A mágneses kialakításnak köszönhetően pedig lehetőségünk van arra is, hogy beállíthassuk a kívánt megvilágítási szöget. A tartókonzolt most is, mint ahogyan a korábbi modelleknél is, újra az M3 ragasztható felület tartja a helyén.

xiaomi_mijia_night_light_2_1.jpg

A mozgás és fényérzékelő szenzornak köszönhetően nappali fényviszonyok között nem kapcsol fel, így energiát takarít meg az éjszakai használathoz. 2800K színhőmérséklettel rendelkezik, a működéséhez 3 darab AA elemre lesz szükségünk. Akár a konyhában, fürdőszobában, de a nappaliban is használhatjuk, ha arra van szükségünk, hogy az éjszaka sötétjében kell valami automatikusan felkapcsolódó fényforrás a tájékozódáshoz. Felkapcsolás után, ha nem érzékel mozgást, 15 másodperc után automatikusan lekapcsol.

xiaomi_mijia_night_light_2_3.jpg

A Xiaomi Mijia Night Light 2 éjszakai mozgás és fényérzékelő lámpa az előrendelői akcióban az első vásárlóknak 9.99$-ért (3.000 forintért) vásárolható meg

 

 _____________________________________________

 

SJCAM akciókamera gyerekeknek

 

funcam-kids-hd-camera-features-main.jpg

A nagy sikerű SJCAM gyártó kiadta a gyerekeknek szánt modelljét, amely fiatalos színekkel és egyszerű felhasználói felülettel rendelkezik.

funcam-kids-hd-camera-features-3.jpg

Az akciókamerát egy 2 colos LCD kijelzővel is ellátták. ami mellett a fő kezelőszerveket találjuk. Az angol menüvel ellátott kamera maximálisan FullHD, azaz 1920 x 1080 felbontással képes rögzíteni, képeket pedig 5 megapixeles méretben készíthetünk. Ennek köszönhetően a kicsik kiélhetik a fotózási hajlamukat is.

funcam-kids-hd-camera-features-7.jpg

Természetesen microSD memóriakártyára rögzíthetjük a képeket és videókat, amiből maximálisan 32GB-os kártya támogatott. A töltéshez USB porton keresztül kerül sor, amivel 2 óra alatt tölthetjük fel a 800mAh kapacitású akkumulátorát.

Az SJCAM akciókamera nagyon olcsó, hiszen csak 29.99$-ba (9.000 forintba) kerül

 

____________________________________________

 

 

A legújabb Xiaomi Air Purifier 3 légtisztító

 

xiaomi_mijia_air_purifier_3_2.jpg

Valószínűleg hallottál már a Xiaomi légtisztítójáról, ha máshol nem, akkor tőlünk biztosan. Nem csak szót ejtettünk róla, hanem ki is próbáltuk a Xiaomi Mi Air Purifier 2 levegő tisztító berendezést, ami nagyon meggyőzött bennünket. Most itt van a fejlettebb testvér a Xiaomi Mi Air Purifier 3 személyében, ami már egy OLED kijelzővel is büszkélkedhet, amin keresztül minden fontos adat leolvasható a levegőtisztaság mérésére is alkalmas eszköz megjelenítőjéről.

xiaomi_mijia_air_purifier_3_1.jpg

xiaomi_mijia_air_purifier_3.jpg

Az eszközön ugyanúgy megtaláljuk az érzékelő szenzorokat, amik megállapítják a szálló por mennyiségéből, hogy mekkora a helyiség szennyezettsége. A légtisztító mérete 52 x 24 x 24 centiméter, így nem foglal nagy helyet. Egy óra alatt 400m3 levegőt képes megmozgatni, az aktívszén-szűrő hatékonyan kiszűri ki a levegőből a por, pollen, stb.. 2.5 mikron méretnél nagyobb részecskéket.

xiaomi_mijia_air_purifier_3_3.jpg

xiaomi_mijia_air_purifier_3_4.jpg

Több mód választható, így az egészen halk üzemmódtól kezdve választhatjuk a turbo fokozatot is, amivel már a korábban említett 400m3 levegőt is képes megmozgatni egy óra alatt. A legnagyobb fokozaton is csak 38W a fogyasztása. A szűrőket természetesen cserélhetjük, ha elhasználódnak. Mobiltelefonos vezérléssel is ellátták, így a Mi Home alkalmazásba integrálva távolról is vezérelhetjük az eszközt és megtehetjük vele azt is, hogy ha vendégekkel térnénk haza, kapcsoljon és mozgassa meg a lakás levegőjét, hogy megszűrje, felfrissítse azt.

A Xiaomi Mijia Air Purifier 3 légtisztítót iaz előrendelői akcióban 178.99$-ba kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

 

 _____________________________________________

 

Megjelent a legújabb hibrid a Zeblaze HYBRID 2 okosóra

 

zeblaze_hybrid_2_header_1.jpg

A Zeblaze HYBRID 2 is egy különleges darab lett. Nem csak külseje, hanem az analóg szerkezet megjelenése miatt is. Nem a jól ismert kialakítást kapjuk, hanem az óratok jobb szélére kerül az analóg szerkezet, amin az órát és perceket mutató számlapok külön tárcsán helyezkednek el. Baloldalra pedig a 0.96 colos felbontással rendelkező IPS paneles kijelző kapott helyet.

Az óratok 44.5 x 45.5mm-es mérettel rendelkezik, ahol helyet kapott az analóg óraszerkezet és a 0.96 colos IPS kijelző. Ennek köszönhetően egy Nordic 52832 chip dolgozik az órában, ami az okosfunkciókért felel. Ezáltal az óra okosfunkcióit működtetve öt napra elegendő a 100mAh kapacitása. Csak óra módban pedig akár 3 évig is használhatjuk.

Az okosfunkciókat használva mérhetjük vele a pulzusunkat, a megtett lépéseket, az elégetett kalóriát, állíthatunk ébresztőt, lekérhetjük az időjárás adatokat, de van üzenet és alkalmazás értesítés is. Az értesítéseket pedig rezgéssel is képes jelezni. A Zeblaze HYBRID 2 5ATM vízállósággal rendelkezik és kompatibilis az Android és iOS rendszerekkel is, amikkel Bluetooth 4.0 kapcsolaton keresztül kommunikál. Szíja szilikon, az óratest pedig rozsdamentes acélból készült.

Az első készleteket 34.99$-ért árulják (10.500 forintért), amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

A Zeblaze Hybrid is jól mutat, ez a modell is 34.99$-ba kerül

 

_____________________________________________

 

AMAZFIT Bip Lite okosóra

0fb659df-e3d7-43bb-88ad-e26b6225b1a7.jpgValószínűleg senkinek sem kell bemutatni az egyik legolcsóbb Xiaomi & Huami páros által készített AMAZFIT Bip okosórát. Az akár 45 napos üzemidőre képes és szikrázó napsütésben is jól látható kijelzővel ellátott Bip nálunk is tiszteletét tette. Most pedig itt van az olcsóbb modell, de mit is tud valójában a Bip Lite?

Az Amazfit Bip Lite egy  négyzet alakú transzflektív, színes kijelzővel rendelkezik, amelynek átmérője 1,28 col. A transzflektív kijelző nagy előnye az alacsony energiafogyasztás, valamint az a tulajdonsága, hogy a kijelzőt úgy készítették el, mintha egy apró tükröződő felület lenne a kijelző alatt. Így minél jobban süt a nap, annál jobban olvasható a kijelző. Természetesen háttérvilágítással is ellátták, így éjszaka is nyugodtan elmehetünk kocogni, az adatokat így is letudjuk majd olvasni a kijelzőről. A panel felbontása 170 x 170 képpont. Érintésérzékeny, tehát mindent szinte egy mozdulattal elvégezhetünk. Az Amazfit Bip Lite kijelzőjét a Corning féle Gorilla Glass védi, amely 2,5D-s lekerekítést kapott. Speciális ujjlenyomat taszító bevonat biztosítja, hogy a kijelző felület tiszta maradjon. 

amazfit_bip_lite_3.jpg

3ATM vízállósággal rendelkezik, így, ha futás közben kap el minket az eső, azzal sem lesz gondja.  Az óra szíja könnyedén cserélhető, anyaga szilikon. Az óra és a szíj mérete 19.50 x 3.50 x 0.80 cm, az óra súlya mindössze 32 gramm. Az okostelefonnal történő szinkronizálás Bluetooth 4.0 kapcsolaton keresztül történik, ami kompatibilis az Android és iOS rendszert futtató mobiltelefonokkal és táblagépekkel egyaránt. Ez lehetővé teszi az alkalmazás értesítéseinek fogadását és akár hívásemlékeztetést is. Az Amazfit Bip Lite által összegyűjtött adatok a Xiaomi MiFit alkalmazással is szinkronizálhatók.  A sportok közül választhatjuk a beltéri futás, szabadtéri futás, kerékpározás és túrázás módot is. Attól függően, hogy melyik programot indítjuk el, az óra különböző információkat nyújt a sebességről, távolságról, magasságról, pulzusszámról és időről. Az értékeket az Amazfit Bip érzékelői határozzák meg. Gyorsulásmérő, magnetométer és pulzusmérővel is fel van szerelve. Akkumulátora maximum 45 napos üzemidőre képes.

amazfit_bip_lite_4.jpg

A korábban bemutatott és nálunk is járt AMAZFIT Bip és AMAZFIT Bip Lite közötti különbség, hogy a Bip IP68-as védettséggel rendelkezik és beépített GPS modult kapott, a Bip Lite 3ATM vízállósággal rendelkezik és nincs benne GPS. Azonban akiknek fontos az utóbbi opció, azok természetesen továbbra is választhatják a nagytestvért is. Az AMAZFIT Bip Lite okosóra a kedvezmény kóddal 54.99$-ba kerül, a GPS modullal is ellátott AMAZFIT Bip pedig 69.99$-ba, tehát nem kell sokkal több pénzt kiadnunk a drágább modellért, így valószínűleg sokaknak az utóbbi opció lesz a befutó. Mindkét okosóra az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg!

AMAZFIT Bip Lite 54.99$ (16.300 forint)

Kedvezmény kód: bgblite

 

 ____________________________________________

 

Multifunkciós Xiaomi asztal

 

fad3033d-6f39-4f43-92ac-2f34b6737013.jpg

A Xiaomi megint egy új termékkel rukkolt elő! A műanyagból készült asztal nem csak ágyban eltöltött reggelinél fog jól jönni, de kialakítása miatt az otthoni, irodai munkafolyamatok elvégzésében is segítségünkre lesz.

61e62dfb-f0d1-4364-ae37-f731975ceb27.jpg

Ennek megfelelően tolltartó lukakkal is ellátták, emellett töltőkábel nyílást is találunk rajta, ahol elvezethetjük a laptop vezetékét, illetve a táblagépekhez, még egy keskeny sáv is kialakításra került, ahová be lehet állítani a méretes iPad Pro-t is. Az asztal természetesen összecsukható, így a legjobb módja, hogy a kertben leheveredjünk a fűbe dolgozni egy kicsit.

2d795ed8-c800-4c77-acc6-318e98775e55.jpg

A Xiaomi asztal 32.99$-ba (9.900 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2515031952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása