AIWO I8 Plus laptop Intel i3 processzorral!

2019. szeptember 04. 07:17 - nezdmitrendelszblog

aiwo-i8-plus_8.jpg

A hazai árakat nézve, százezer forint alatt nem igazán találhatunk olyan laptopot, amiben a 8GB memória mellett még SSD meghajtót is beszereltek, de még a processzor sem csigalassúságú. Ebben a szegmensben kínál most alternatívát az AIWO és az i8 Plus modelljük, amiben egy Intel Core i3-5005U processzorra bízták a feladatok elvégzését.

A 15.6 colos laptop egy IPS kijelzőt kapott, ami 176 fokos betekintési szöggel rendelkezik, felbontása pedig FullHD, azaz 1920 x 1080 pixel. Modern laptophoz illően már nem találunk benne optikai meghajtót, így nem is lett annyira vastag a gép háza, összecsukva csak 1.78 centiméter magas az 1.45 kilogrammot nyomó laptop.

Angol nyelvű billentyűzetkiosztást kapott, amit természetesen matricával magyarosíthatunk és egy teljes értékű numerikus billentyűzetet is kapunk mellette. A sebességről az Intel Core i3-5005U alacsony fogyasztású processzora gondoskodik, ami maximálisan 2GHz sebességre képes. Memóriából 8GB-ot kapunk, a belső tárhelye pedig egy 256GB méretű SSD meghajtó, hogy a lehető leggyorsabban induljon el az operációs rendszerünk, és minél hamarabb töltődjenek be az alkalmazásaink.

Csatlakozó fronton kapunk egy microSD kártyafoglalatot, fülhallgató csatlakozót, két USB 3.0 portot, HDMI és USB Type-C portot. Bluetooth 4.0 és ac WiFi-t is kapott így a 2.4 és 5GHz-es hálózatot is kezeli.

Az AIWO I8 Plus laptop 299.99$-ba kerül, 91.000 forintba kerül, ami a hazai árakat nézve nem sok egy ilyen felszereltségű laptopért, amit az EU Priority Line és EU Priority Line (DPD) szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3515039032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása