Zeblaze HYBRID 2 okosóra - Analóg szerkezet, digitális extrákkal!

2019. szeptember 04. 10:57 - nezdmitrendelszblog

zeblaze_hybrid_2_header.jpg

A Zeblaze HYBRID 2 is egy különleges darab lett. Nem csak külseje, hanem az analóg szerkezet megjelenése miatt is. Nem a jól ismert kialakítást kapjuk, hanem az óratok jobb szélére kerül az analóg szerkezet, amin az órát és perceket mutató számlapok külön tárcsán helyezkednek el. Baloldalra pedig a 0.96 colos felbontással rendelkező IPS paneles kijelző kapott helyet.

Az óratok 44.5 x 45.5mm-es mérettel rendelkezik, ahol helyet kapott az analóg óraszerkezet és a 0.96 colos IPS kijelző. Ennek köszönhetően egy Nordic 52832 chip dolgozik az órában, ami az okosfunkciókért felel. Ezáltal az óra okosfunkcióit működtetve öt napra elegendő a 100mAh kapacitása. Csak óra módban pedig akár 3 évig is használhatjuk.

Az okosfunkciókat használva mérhetjük vele a pulzusunkat, a megtett lépéseket, az elégetett kalóriát, állíthatunk ébresztőt, lekérhetjük az időjárás adatokat, de van üzenet és alkalmazás értesítés is. Az értesítéseket pedig rezgéssel is képes jelezni. A Zeblaze HYBRID 2 5ATM vízállósággal rendelkezik és kompatibilis az Android és iOS rendszerekkel is, amikkel Bluetooth 4.0 kapcsolaton keresztül kommunikál. Szíja szilikon, az óratest pedig rozsdamentes acélból készült.

Az első készleteket 34.99$-ért árulják (10.500 forintért), amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

A Zeblaze Hybrid is jól mutat, ez a modell is 34.99$-ba kerül

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5315031910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása