Bemutatkozott az eddigi legjobb UMIDIGI - Itt az UMIDIGI X

2019. szeptember 11. 17:40 - nezdmitrendelszblog

umidigi_x_header.jpg

Olyan extrák kerültek bele az UMIDIGI X-be, mint az AMOLED kijelző, amit még ujjlenyomat olvasóval is elláttak és a 48 megapixeles hátlapi kamera. A kedvezmény kóddal pedig olyan olcsó, mintha csak egy alsó-középkategóriás telefon lenne!

Egyáltalán nem megszokott dolog, hogy az UMIDIGI egy AMOLED panellel ellátott telefont dob piacra. A megjelenítőnek köszönhetően kontrasztos színeket és éjsötét fekete tónusokat is kaphatunk. Az UMIDIGI tényleg beleadott apait-anyait, az X modellbe, így ha egy ismertebb gyártó terméke lenne, valószínűleg kétszeres áron találnánk meg a szolgáltatók kínálatában.

A már említett AMOLED panel 6.35 colos mérettel rendelkezik, aminek különlegessége, hogy a Goodix technológiáját használva a kijelzőbe integrálták az ujjlenyomat olvasót. A kijelző feletti szenzorszigeten egy 16 megapixeles előlapi kamera kapott helyet, amit arcfelismerő funkcióval is elláttak, így akár így is feloldhatjuk a mobiltelefonunkat.

Egy középkategóriás processzort kapott, név szerint a MediaTek Helio P60-at, ami nyolc magos és maximálisan 2.0GHz-re képes. Memóriából 4GB-ot kapunk, míg a belső tárhely mérete 128GB és még lehetőségünk van microSD memóriakártyás bővítésre is! A hátul is üvegborítással rendelkező telefon fő kamerája egy Samsung GM1 48 megapixeles szenzor, mellette egy 8 megapixeles nagylátószögű és egy 5 megapixeles kamera kapott helyet.

A telefon támogatja a 802.11a/b/g/n/ac, azaz 2.4GHz és 5GHz WiFi-t is. Bluetooth-ból a 4.2 verziót kezeli és támogatja a GPS, Glonass, Beidou műholdakat is. Két nano SIM kártyát képes kezelni és ismeri az itthon is használt B20-at, és kezeli a VoLTE hálózatot is. Megtalálható benne az érintéses fizetéshez szükséges NFC, a Type-C portján pedig 18W teljesítménnyel tölthetjük fel a 4150mAh kapacitású akkumulátorát. Az Android 9 rendszert futtató telefonon természetesen megtalálható a magyar nyelvű menü is!

Az UMIDIGI X telefon előrendelhető, ami jelenleg 229.99$-ba kerül, de a kedvezmény kóddal 179.99$-ra (54.500 forintra) csökken az ára! Az EU Priority Line szállítással pedig áfa és vámmentesen rendelhető meg!

Kedvezmény kód: BGUMIX4

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1015066420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása