Itt a Cubot X20 Pro! Ennél most nincs jobb ajánlat!

2019. szeptember 12. 16:24 - nezdmitrendelszblog

cubot_x20_pro_2.jpg

Ismerős a formaterv? Neked is az új iPhone 11 Pro jut az eszedbe a Cubot X20 Pro kamera lencséiről? Az Apple termékeket előszeretettel másolják, azaz merítenek ihletet belőlük a kisebb és nagyobb gyártók egyaránt.

Nem csak ezért lett különleges a Cubot X20 Pro, hanem azért, mert most valószínűleg most ez a legjobb ár/érték arányú mobiltelefon a piacon. Hozza mindezt úgy, hogy eredetileg csak szeptember 16-tól indul a promóciója, de mi már most megkaptuk a telefon promóciós linkjét, így már az indulás előtt ezen az akciós áron rendelhetünk a készülékből.

Valljuk be őszintén, 46.000 forintért nem sok lehetőségünk van, ha egy középkategóriás modellre fájna a fogunk. A Cubot azonban pont ebben jó! Hiszen nem sok gyártó kínál ezért az összegért 128GB tárhelyet és 6GB memóriát. De a kellemes hardveralapoknak itt koránt sincs vége.

A középkategória hardveres alapjairól a MediaTek Helio P60 processzor gondoskodik. Az a 8 magos CPU, ami a most bemutatott UMIDIGI X mobiltelefonban is helyet kapott. A 6GB memória valószínűleg nagyon sokáig elegendő lesz, a 128GB-os belső tárhely méretén felül pedig még egy 128GB-os microSD memóriakártyát is használhatunk, ha kifogynánk a nem kevés belső tárhely méretéből.

A phablet kategóriában versenyző mobiltelefon egy 6.3 colos IPS technológiájú megjelenítővel rendelkezik, amelynek felbontása 2340 x 1080 pixel. Az X20 Pro noccsos kialakítást kapott, így a szenzorszigetben kapott helyet a 13 megapixeles előlapi kamera.

A Cubot X20 Pro rágyúrt a fotózásra is, így három kamerát építettek be a LED villanó mellé. Az elsődleges kamera egy 12 megapixeles Sony IMX486 kamera PDAF autofókusszal. Mellette egy 125 fokos látószöggel rendelkező, 8 megapixeles, nagy látószögű kamerát kapunk. A sort pedig egy 20 megapixeles Sony IMX350 zárja, ami 20 megapixeles felbontással rendelkezik. Ez a lencse hivatott segíteni a bokeh effekttel ellátott mélységélesség módot is.

A Cubot bízik az előlapi 13 megapixeles kamerában, így nem is látták el a mobiltelefont ujjlenyomat olvasóval, hanem az arcazonosítás segítségével oldhatjuk fel a telefonunkat. Az Android 9 rendszert futtató telefont természetesen magyar nyelvű menüvel is ellátták. A telefon két NANO SIM kártyát képes kezelni és támogatja az idehaza is használt B20-as 4G LTE hálózatot is.  Megmaradt a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó, az USB Type-C porton keresztül tölthetjük fel a 4.000mAh kapacitású akkumulátorát. A mindkét oldalán lekerekített üveggel borított mobiltelefon jelenleg 149.99$-ba (46.000 forintba) kerül, ami a GearBest webáruházból a Netherlands Registered(PDM)/EU Priority Line szállítással áfa és vámmentes.

A Cubot X20 Pro mobiltelefont itt találod meg

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5215068806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása