Már előrendelhető a legújabb Ninebot MAX G30 elektromos roller

2019. október 03. 10:39 - nezdmitrendelszblog

ninebot_max_g30_1.jpg

A Xiaomi nevével összeforrt Ninebot legújabb elektromos rollere még erősebb lett! Egy feltöltéssel maximálisan 30km/h végsebességre és akár 65 kilométeres távolság megtételére is képes.

A Ninebot MAX G30 teljesítménye a súlyán is meglátszik, hiszen 19.1 kilogrammosra hízott. Külsőre szinte egy az egyben megegyezik az idei Xiaomi Electric Scooter Pro modellel. Az előrendelői akcióban jelenleg 899$-ért vásárolhatjuk meg az új aszfaltcirkálót, amit az European Railway Direct Mail szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

ninebot_max_g30_2.jpg

Az elektromos roller összecsukva 116.7 x 47.2 x 53.4 centiméteres méretekkel rendelkezik, míg kinyitva 116.7 x 47.2 x 120.3 centiméterre nő ez a méret. 10 colos kerekekkel rendelkezik, melyek levegővel telik. A kefe nélküli motor nem a Xiaomi M365-nél megszokott első, hanem a hátsó kerékben helyezkedik el, ami 350W teljesítményre képes.

ninebot_max_g30_5.jpg

ninebot_max_g30_6.jpg

Három különböző fokozatból választhatunk, ECO, standard és sport módból. Immár 20 fokos emelkedőre is felgurulhatunk a járgánnyal, aminek maximális terhelhetősége 100 kilogramm. A rollert ellátták energiavisszanyerő rendszerrel, így fékezéskor az akkumulátort is tölthetjük a motorféknek köszönhetően, a fékrendszert pedig az elő keréknél található tárcsafék egészíti ki.

ninebot_max_g30_8.jpg

ninebot_max_g30.jpg

ninebot_max_g30_4.jpg

A kormányon található kijelző nagyon hasonló a 2019-es Xiaomi elektromos rollerében látott típushoz. A ki/be kapcsoló gombbal válthatunk a különböző módok között és kapcsolhatjuk be a roller világítását is. A Ninebot MAX G30 mellé már gyárilag egy számzáras lakatot is mellékel a gyártó, ami így mindig kéznél lesz a kormányra felhelyezhető megoldásnak köszönhetően.

-10 és +50 Celsius fok között használhatjuk az új elektromos kétkerekűt, aminek maximális sebessége 30km/h. Az egy feltöltéssel megtehető legnagyobb távolság pedig akár 65 kilométer is lehet.

Az új Ninebot MAX G30 elektromos roller 899$-ért előrendelhető, amit az European Railway Direct Mail szállítással áfa és vámmentesen vásárolhatunk meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1615187416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása