Heti szemezgető 142.

2019. október 05. 09:59 - nezdmitrendelszblog

heti_szemezgeto_uj_47.jpg

Ez a hét sem telt el újdonságok nélkül. Megelent az olcsó és kiváló hangzással rendelkező termékeiről híres KZ új, Bluetooth fülhallgatója. Újdonság a Xiaomi fűthető kabátja és még arra is találtunk megoldást, hogy a lakáson belül a kulcsunkat is megtalálhassuk a Xiaomi trackerének köszönhetően!

 

KZ E10 TWS Bluetooth fülhallgató

 

kz_e103.jpg

A KZ sport fülesei igen jó minőségűek. Szinte csak a fül mögött végig futó sportos kialakítású modellekkel vannak a piacon. Sokáig csak vezetékes modellekkel jelentek meg, ám akik kedvelik a gyártó termékeit, most fellélegezhetnek, hiszen itt van a Bluetooth TWS fülhallgatójuk!

kz_e101.jpg

Mivel a fülhallgató ezen a hibrid megoldáson alapszik, így egy normál armatúra és egy dinamikus meghajtó összessége adja ezt a megoldást. Az armatúrás meghajtóban nem maga a mágnes mozog, hanem a mágnes tekercsbe helyezett kis fém tű. Általában élethűbb, tisztább hangot képes kiadni ezáltal. Az egy armatúrás megoldás nem lenne elég erős egy fülhallgató használatához, így vagy többet helyeznek el egy fülhallgatón belül vagy kombinálják azt, lásd hibrid megoldás. A drágább fülhallgatóknál, kis mérete miatt több armatúrát helyeznek el egy driveren belül a megfelelő hangzás eléréséhez. A dinamikus meghajtó egyszerűbb és olcsóbb megoldás, amely erős mélyeket képes kiadni. Ennél a megoldásnál a tekercs mozog és rezegteti meg a membránt. Ennek a házasításnak köszönhetően pedig, remek hang párosul.

kz_e10.jpg

A KZ E10 nem kispályázik. 1 dinamikus és 4 kiegyenlített armatúrával rendelkezik, azaz itt is egy hibrid megoldást kapunk a jobb hangzás érdekében. A műanyag és fém borítású fülhallgató természetesen beépített mikrofonnal rendelkezik, hogy a hívásainkat is lebonyolíthassuk vele. Bluetooth 5.0 kapcsolatot is támogat, a fülhallgatók 30mAh kapacitással rendelkeznek, amit a töltődobozba behelyezve tölthetünk fel a tokba épített 1.100mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően.

A legújabb KZ E10 TWS bluetooth fülhallgató 60.99$-os áron előrendelhető, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen vásárolhatunk meg

 

 ______________________________________________

 

Az új, Xiaomi Wind Pedestal Fan 2

xiaomi_wind_pedestal_fan_2_4.jpgA hosszú nevű 2019 New Version Smartmi Natural Wind Pedestal Fan 2 a Xiaomi okos ventilátora, ami még mobiltelefonnal is vezérelhető! A Xiaomi termékének a különlegessége a csendes működés és a mobiltelefonos applikáció, amivel beállíthatjuk a számunkra megfelelő sebességet. Természetesen ellátták fizikai gombokkal is a 34 x 33 x 96 centiméter méretű eszközt.

xiaomi_wind_pedestal_fan_2_2.jpg

Csendesebb, mint egy átlagos ventilátor, alacsony fokozaton 31.5dB értékkel rendelkezik, így éjszaka sem fog minket zavarni a hangja. WiFi-n keresztül is vezérelhetjük, így a mobiltelefonunkkal könnyedén szabályozhatjuk a ventilátor erősségét.

xiaomi_wind_pedestal_fan_2.jpg

A Xiaomi ventilátor a kedvezmény kóddal 138.99$-ba (43.000 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

 

  ______________________________________________

 

Xiaomi CIRCLE JOY CJ-JS03 vákuumos borzáró hőmérséklet kijelzéssel

 

ciecle_joy_cj-js03.jpeg

A Xiaomi tényleg semmit sem hagy ki. Mindenhol megvetik a lábukat. De a jelenlegi termékükről egyáltalán nem lehet egy rossz szavunk sem. A beépített akkumulátorral és digitális kijelzőjével rendelkező borzáró képes hermetikusan lezárni a felbontott üveg bort. Ez a vákuumos megoldásnak köszönhető, amivel kiszívja a borból a levegőt, így tovább tarthatjuk el a felbontott üveg borainkat.

ciecle_joy_cj-js034_1.jpeg

A kijelzőjének köszönhetően méri az üveg hőmérsékletét is. A vákuum záras fejnek köszönhetően pedig még véletlenül sem folyhat ki egy csepp bor sem az üvegből. A működéséhez az akkumulátorából nyeri az energiát, amit a microUSB portján keresztül tölthetünk fel.

A Xiaomi CIRCLE JOY CJ-JS03 vákuumos borzáró 25.04$-ért előrendelhető a Banggood webáruházból

 

 ______________________________________________

 

Az új Redmi Note 8 Pro már magyar nyelvű menüvel

redmi_note_8_pro_header.jpgNem sokkal a Redmi Note 7 után, máris megjelent a legújabb széria, a Xiaomi érából kiváló Redmi Note 8. Amiből máris elérhető a Redmi Note 8 Pro modell, ami már Global Version, azaz B20 támogatással és magyar nyelvű menüvel érkezik!

redmi_note_8_pro_4.jpg

Újdonság, hogy a Xiaomi, a Redmi Note 8 Pro esetében visszatért a MediaTek család processzorához. Amiből a legújabb, gamereknek szánt Helio G90T modellt választották! A Helio G90T nem rossz eresztés! A MediaTek új fejlesztése 12 nanométeres gyártástechnológiával készül. 8 processzormaggal rendelkezik, amik maximálisan 2.05GHz-en járnak, a  grafikus gyorsító szerepét pedig a Mali G76 végzi. Felbukkantak az első teszteredmények is. Az AnTuTu benchmark pontszámai alapján egyáltalán nem rossz, hiszen az elért eredmények alapján a felsőkategória aljába is beleharap a CPU az elért 282.000 körüli pontszámával. Ami nem rossz, mert a számok alapján a Snapdragon 845 szintjét hozza. A hőtermelés alacsonyan tartását folyadékhűtés szabályozza.

redmi_note_8_pro_3.jpg

Memóriából 6GB-ot kapunk, ami valószínűleg sokaknak elegendő lesz. A belső tárhely mérete 128GB, de lehetőségünk van még microSD kártya használatára is! Mivel az új modell a Global piacra készült, ezért B20 támogatás és magyar nyelvű menü is került bele és támogatja a VoLTE hálózatot is.

Az IPS kijelző 6.53 colon terpeszkedik, amelynek felbontása 2340 x 1080 pixel, amit a Corning féle Gorilla Glass 5 üveg véd a karcoktól. A Note 8 Pro megmaradt a noccsos vonalon, így a szenzorszigetben bújik meg a 20 megapixeles előlapi kamera. A hátlapon található optika felbontása szinte gigágszi méreteket ölt!

A fő szenzor 64 megapixel felbontású, 1/1.7 CMOS szenzorral, 1.6μm 4-in-1 Super Pixel kialakítással, f/1.89 rekesztértékkel és 79 fokos látószöggel rendelkezik, de emellett kapunk:

  • 120° ultra-wide, nagy látószögű lencsét, 8MP felbontással, f/2.2 rekesztértékkel és 120 fokos látószöggel,
  • 2MP felbontású makro lencsét,
  • és egy 2MP felbontású szenzort a mélységélességgel kiemelt képekhez.

redmi_note_8_pro_6.jpg

Fotókat maximálisan 9248 x 6936 pixeles felbontásban készíthetünk. Videókat pedig 4K 30fps mellett rögzíthetünk. De lehetőség van 720p szuperlassításra is, akár 960fps sebességgel is!

Bluetooth 5.0, WiFi 2.4 és 5GHz, GPS/ A-GPS / Galileo/ GLONASS / Beidou műhold támogatás, infra port és 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó is került a telefonra! A hátlap alatt egy 4.500mAh kapacitású telep kapott helyet, ami támogatja a 18W teljesítményű gyorstöltést az USB Type-C porton keresztül.

redmi_note_8_pro.jpg

Szerencsére még az ára is elfogadható. 259.99$-ba (80.000 forintba) kerül a magyar menüvel és B20 támogatással is ellátott verzió, amit az Netherlands Registered(PDM)/EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

A legújabb Redmi Note 8 Pro modellt itt találod

 

 ______________________________________________ 

 

BlitzWolf BW-FWC6 vezeték nélküli telefontöltő

 

blitzwolf_bw-fwc6.jpg

A BlitzWolf egy új asztali Qi kompatibilis telefontöltővel jelentkezet, ami meglepően baráti áron van. A 11.99$-os árcédula valóban nem sok és jó hír, hogy támogatja az 5, 7.5 és 10W-os vezeték nélküli gyorstöltést is. Ezzel pedig akár a Samsung, Huawei, Xiaomi, Apple mobiltelefonjait is tölthetjük.

blitzwolf_bw-fwc64_1.jpg

Csak bele kell állítani a 60 fokos dőlésszöggel rendelkező tartóba, a microUSB kábelt csatlakoztatni egy adapterhez és máris indulhat a töltés. A töltő alul egy LED fénnyel kijelzi, ha telefonunk töltődik, így tudni fogjuk, hogy mikor érte el a teljes töltöttséget az akkumulátorunk.

A BlitzWolf BW-FWC6 vezeték nélküli telefontöltő 11.99$-ba kerül, amit itt találsz meg

 

 ______________________________________________

 

Xiaomi 90 FUN elektromosan fűthető kabát

 

90_fun_intelligent_down_jacket_from_xiaomi1.jpg

A Xiaomi megint egy új 90 FUN termékkel jelent meg. A gyártón belül a 90 FUN termékvonal ruházati kiegészítőket és táskákat is magában foglal. A legújabb kabát egy microUSB portról, egy power bank segítségével működtethető.

90_fun_intelligent_down_jacket_from_xiaomi3.gif

90_fun_intelligent_down_jacket_from_xiaomi4.jpg

A poliészter külső és belső borítást között lúdtollal bélelték a jobb hőtartás érdekében. A kabátot M-XXL méretig választható. Az oldalt található gombja segítségével kapcsolható be a fűtési fázis, amivel 40 és 50 Celsius fokra képes felfűteni magát. A fűtőszálakat a hát és nyak részénél találjuk. A külső borítás vízálló,  a kabátot magasított nyak résszel rendelkezik és egy kapucnival is ellátták.

90_fun_intelligent_down_jacket_from_xiaomi6.jpg

A Xiaomi 90 FUN kabát 124.99$-ért előrendelhető, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentes

 

Jó hír, hogy fűthető kabátból találhatunk olcsóbb modellt is 45.99$-ért, azaz 14.500 forintos áron!
Kupon kód: BGHUA51228
EU Priority Line szállítással áfa és vámmentes

 ______________________________________________

 

Xiaomi Youpin Bluetooth Tracker

 

ranres_smart_anti_lost_device_bluetooth_tracker_from_xiaomi_youpin3.jpg

Egy újabb Xiaomi termék, amivel a kulcsunkat, táskánkat kereshetjük meg. Természetesen Bluetooth hatótávon belül. De ezáltal arra is lehetőségünk van, ha letesszük valahová a táskánkat és megpróbálnák eltulajdonítani, akkor a kis Bluetooth tracker jelzést küld a mobiltelefonunkra.
ranres_smart_anti_lost_device_bluetooth_tracker_from_xiaomi_youpin1.jpg

ranres_smart_anti_lost_device_bluetooth_tracker_from_xiaomi_youpin4.jpg

Visszafelé is működik a keresés funkció, így a tracker gombját megnyomva a telefonunkat is megkereshetjük vele.

A kis Xiaomi tracker 15.99$-ba kerül

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1015192838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása