Heti szemezgető 143.

2019. október 12. 09:36 - nezdmitrendelszblog

heti_szemezgeto_uj_47_1.jpg

Megjelent a Beelink új miniPC-je, a Xiaomi bemutatott egy pendrive-ot, a BlitzWolf új power bankkal jelentkezett és még számos újdonság az új válogatásban!

Kis gép, kis munkához – Beelink T4 MiniPC

beelink_t4_header.jpg

A Beelink az Intel Atom processzorcsalád tagját hívta segítségül, hogy egy olcsó, otthoni irodai feladatokat ellátni képes, netezős gépet rakjon össze, amivel a nagyszülők és a gyerekek is megismerhetik az internet világát.

beelink_t4_4.jpg

A Beelink már számos Androidos médialejátszót és MiniPC-t mutatott be. Nálunk is járt már tőlük több termék is. A gyártó olcsó termékei ellenére mindig megpróbálja megtalálni az arany középutat az alacsony ár és az elvárható tudás között.

beelink_t4.jpg

A Beelink T4 MiniPC Az Intel Atom X5-Z8500 processzorát kapta meg. Nem a legbivalyabb hardver, de a 4 magos, 1.44GHz-es CPU órajele egészen 2.24GHz-ig skálázódhat. Memória fronton 4GB jár, tárhelyből pedig egy 64GB-os eMMC modult kapunk, amin előtelepítve megkapjuk a Windows 10 operációs rendszert.

beelink_t4_6.jpg

A kis gép támogatja a 2.4 és 5GHz-es WiFi-t, a LAN 1000Mpbs sebességre képes, úgyhogy akár még letöltő gépnek is használhatjuk. Ehhez a kár egy külső merevlemez is csatlakoztathatunk, hiszen USB2.0 és két darab USB3.0 porttal is ellátták. Így a rendszer maradhat az eMMC tárhelyen, a fájljainkat pedig akár egy pendrive vagy külső merevlemezen is tárolhatjuk. Kapunk még fülhallgató csatlakozót, HDMI kimenetet és ellátták Bluetooth 4.0-val is.

beelink_t4_1.jpg

beelink_t4_3.jpg

A Beelink T4 MiniPC természetesen EU adapterrel érkezik, az alacsony fogyasztású hardverelemeknek köszönhetően pedig keveset fogyaszt. A kis gép 119.99$-ért (~36.500 forintért) rendelhető meg, amihez az EU Priority Line(DPD) szállítást választva áfa és vámmentesen vásárolhatunk meg.

A Beelink T4 MiniPC-t itt találod meg

 

A plusz erőért pedig a Beelink L55 MiniPC lehet a jó választás 8GB memóriával, 256GB SSD meghajtóval és Intel Core i3-5005U processzorral 302.11$-os áron (~93.500 forint)

 

 ________________________________________________

 

Xiaomi USB 3.0 pendrive

 

xiaomi_usb_3_0_pendrive.jpg

A Xiaomi számos termékkel képviselteti magát, azonban az adattárolók piaca az a terep, ahol eddig még nem nagyon találkozhattunk ezzel a névvel. Így szinte kötelező volt, hogy megjelenik valamilyen adattárolóval. Most itt van a 64GB kapacitású pendrive-ja. Kíváncsian várjuk mikor mutatja be saját SSD meghajtóját a gyártó.

Megjelenését nézve nem az olcsó műanyagházas vonalat követi a desgin. Fém, azaz alumínium házat kapott, aminek a végén nem csak desgin elemként, hanem a könnyen hordozhatósát, na meg az USB portból való eltávolíthatóság érdekében egy műbőr pántot is kapott.

xiaomi_usb_3_0_pendrive_2.jpg

A letisztult külsővel rendelkező pendrive 64GB-os kapacitással rendelkezik, így valószínűleg szinte minden felhasználó számára elég lesz ez a kapacitás. A sebességről az USB3.0 csatlakozófelület gondoskodik, hogy gyorsan felmásolhassuk rá a kívánt fájljainkat és a nagy sebességű csatlakozón keresztül visszaolvashassuk az adatokat.

A Xiaomi 64GB-os pendrive-hoz még kedvezmény kódot is szereztünk, amivel 19.99$ helyett 15.99$-ba kerül.

A Xiaomi 64GB-os pendrive-ot itt találod meg

Kedvezmény kód: BGXM496w

 

 

 ________________________________________________ 

 

Stílusos köntösben a Xiaomi HIMO C20 elektromos kerékpár

 

xiaomi_himo_c20_6.jpg

A fehér és szürke színben kapható Xiaomi HIMO C20 elektromos kerékpárt használhatjuk normál lánchajtással, elektromos módban vagy akár hibrid módban is, elektromos rásegítéssel. A 250W teljesítményre képes motorja 25km/h maximális sebességet tesz lehetővé. A 10Ah kapacitású akkumulátorával 50 kilométert tehetünk meg vele tisztán elektromos módban, ami nem csak a város közlekedésben elegendő, de még egy hosszabb túrához is megfelelő lehet. Hibrid módban, azaz elektromos rásegítéssel pedig ez a táv 80 kilométerre növelhető.

xiaomi_himo_c20_4.jpg

Az alumínium vázas kerékpár maximális terhelhetősége 100 kilogramm lehet. A fékezést az első és hátsó 20 colos keréken is megtalálható féktárcsát segítik. Az elektromos motor a hátsó keréknél található, a kerékpár 6 sebességes váltóval is rendelkezik. Állítható magasságú a kormány és ülés is, a Xiaomi pedig szinte mindenre gondolt. Így az ülés alá még egy pumpát is elrejtettek, amivel felfújhatjuk a kerekeket. A kerékpár kapott egy első lámpát is, a kormányon pedig egy mini computert is találunk, ami kijelzi nekünk az akkumulátor kapacitását, a megtett távolságot és a sebességünket is.

xiaomi_himo_c20_2.jpg

A kerékpár IPX5 védelemmel rendelkezik, az akkumulátorát pedig 6 óra alatt tölthetjük fel teljesen.

A Xiaomi HIMO C20 elektromos kerékpár 749.99$-ba kerül, amit áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

 

  ________________________________________________

 

Xiaomi Haylou GT1 Pro TWS fülhallgató

 

xiaomi_haylou_gt1_pro_2.jpg

A Xiaomi Haylou Bluetooth fülhallgatója után, amit mi is kipróbáltunk. Nem volt rossz, de most megjelent a GT1 Pro modell is, amit a TomTop áruházból. Az új modell pedig nem is kerül sokba, hiszen csak 22.99$.

xiaomi_haylou_gt1_pro_1.jpg

Megmaradt a Bluetooth 5.0 kapcsolat és az érintésérzékeny vezérlés is. A fülhallgatókat most is a töltőbölcsőben tölthetjük, ami 800mAh kapacitású akkumulátort kapott. A különbség a két fülhallgató között a megnövelt akkumulátor, hiszen a korábbi modell csak 310mAh kapacitású teleppel rendelkezett. Ezáltal a GT1 Pro már 12 óra helyett 26 óra beszélgetési időt tesz lehetővé a megnövelt akkumulátorral.  A másik újdonság, hogy immár négy LED jelzi az akkukapacitást, ami az előző verzión nem volt megtalálható. Ez jó hír, mert sokszor nagy segítség lehet, ha tudjuk, mikor kell újra feltölteni a töltőbölcsőt egy hosszabb nyaraláshoz.

A Xiaomi Haylou GT1 Pro 22.99$-ba kerül, amit itt találsz meg

 

__________________________________________

 

10 colos ALLDOCUBE iPlay10 Pro táblagép Android 9 rendszerrel

alldocube_iplay10_pro_5_1.jpg

A 10 colos táblagép kategóriában versenyez az ALLDOCUBE iPlay10 Pro, ami már az új Android 9 operációs rendszerrel érkezik! Az Android 9 rendszert futtató táblagép 10.1 colos IPS kijelzőt kapott, amelynek felbontása 1920 x 1080 pixel. A 24.13 x 17.17 x 0.89 centiméteres méretekkel rendelkező táblagép 518 grammot nyom. Sztereó hangszórókat kapott, hogy ha játszani vagy filmezni támad kedvünk azt a lehető legjobb minőségben élvezhessük.
alldocube_iplay10_pro_7_1.jpg

A meghajtásáról a MediaTek MT8163 gondoskodik. A négy maggal rendelkező egység 1.5GHz-es sebességre képes. A grafikus gyorsító szerepét az ARM Mali-T720 MP4 tölti be, ami mellé nem kevesebb, mint 3GB memóriát kapott és a tárhely mérete 32GB. De akár egy 128GB-os microSD kártyával is megtoldhatjuk a belső tárhely méretét, hogy több órányi filmet is magunkkal vihessünk egy útra. alldocube_iplay10_pro_1_1.jpg

Az előlapi kamerája 2 megapixeles, a hátlapi pedig 5 megapixel felbontású, így videós beszélgetésekhez és a legfontosabb pillanatok megörökítéséhez, ha a mobiltelefonunk pont nincs nálunk, épp elegendő. Minden megtalálható benne, amire csak szükségünk lehet, így Bluetooth 4.0, 2.4 és 5GHz WiFi és GPS is helyet kapott benne, így még navigációra is használhatjuk!
alldocube_iplay10_pro_2_1.jpg

Szerencsére van rajta 3.5mm-es fülhallgató kimenet, így az esti filmezés sem gond egy fülhallgatóval. Az akkumulátora pedig 6600mAh kapacitású. Az ALLDOCUBE iPlay10 Pro táblagép 109.99$-ba (33.400 forintba) kerül, amihez a TomTop a Duty Free Shipping szállítást javasolja.

Az ALLDOCUBE iPlay10 Pro táblagépet itt találod meg

 

  ________________________________________________

 

XIAOMI Mijia Thermostat Version 2200W elektromos radiátor

 

xiaomi_mijia_thermostat_version_2200w_2.jpg

Jönnek a hidegek, sok helyen már beizzították a távfűtést és már csorog a langyos víz a radiátorokban vagy beizzíthatjuk a cirkót. Sok helyen viszont jól jön egy elektromos radiátor, amire jó megoldást kínál most a Xiaomi, a 2200W teljesítményű elektromos radiátorával.

xiaomi_mijia_thermostat_version_2200w_1.jpg

Külön jó hír, hogy nem csak a teljesítményt állíthatjuk egy kapcsolóval, hanem a kívánt hőmérsékletet is, amit a beépített termosztátnak köszönhetően tartja azt a hőfokot, amire beállítottuk.

xiaomi_mijia_thermostat_version_2200w.jpg

A fűtőtest tetején található kiálló keretre még akár a ruháinkat is felakaszthatjuk a gyorsabb száradás érdekében. IPX4 védelemmel is ellátták, így a fröccsenő víz ellen is védett a XIAOMI Mijia Thermostat Version 2200W elektromos radiátor. 78 x 52.6 x 21.6 centiméteres méretekkel rendelkezik, amiben 74 darab alumínium lamellát úgy alakítottak ki, hogy a termelt hőt, a felszálló forró levegő elvet alkalmazva egy mini ventilációs folyamatot indítson be.

xiaomi_mijia_thermostat_version_2200w_3.jpg

A Xiaomi elektromos radiátor 139.99$-ért előrendelhető, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen vásárolhatunk meg

 

 ________________________________________________

 

20.000mAh kapacitással, QC3.0 gyorstöltéssel a legújabb BlitzWolf BW-P11

 

blitzwolf_bw-p11_3.jpg

Nem csak tudásában, de megjelenésében is különleges a BW-P11, ami már 20.000mAh kapacitással és 18W-ot is támogató, QC3.0 gyorstöltéssel is rendelkezik. Ezzel pedig olyan sebességgel tölthetjük fel a gyorstöltést támogató mobiltelefonunkat, mintha azt a fali töltőre kötöttük volna rá.

Megjelenésében is különleges a BW-P11, ami a tetején egy párnázott műanyag borítást kapott. Ez akkor jön jól, ha nem szeretnénk az asztalon tárolni a telefonunkat, nehogy összekarcoljuk azt. És a táskánkban töltve sem kell attól tartanunk, hogy a power bank kárt okozna benne, a puha külső felületnek köszönhetően.

blitzwolf_bw-p11.jpg

Mind a három USB szabványú porttal is ellátták, így oldalt egy microUSB portot találunk a power bank feltöltéséhez, de elöl megtaláljuk az USB Type-C portot is, amit bemenetként és kimenetként is egyaránt használhatunk. Így a telefon töltőnkkel és a Type-C kábelünkkel is feltölthetjük azt. A front részen még két szabványos USB csatlakozót is találunk, így a Type-C porttal együtt három kimenettel rendelkezik.

blitzwolf_bw-p11_2.jpg

Ezt a külső akkumulátort is elláttak túltöltés elleni, túláram és túlzott merülés elleni védelemmel is. Így a power bank lekapcsol, hogy ne károsodjanak a cellái a túlzott merüléstől. 14.3 x 7.1 x 3 centiméteres mérettel rendelkezik, amihez 390 grammos súly társul. USB portjai a következő áramerősséget képesek leadni:

USB A1(QC): 5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A

USB A2: 5V-3A

TYPE-C: 5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A

Támogatja a QC3.0 gyorstöltési szabványt is, amivel maximálisan 18W is kicsikarható a power bankból. Az előrendelői akcióban egész jó áron kapható, hiszen 19.99$-ba (6.100 forintba) kerül a BlitzWolf BW-P11 power bank

 

 

 

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8315218040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása