Akciókamerákhoz készült a hohem iSteady Pro 2 gimbal

2019. október 22. 19:41 - nezdmitrendelszblog

hohem_isteady_pro_2_6.jpg

A hohem iSteady család gimbaljait kifejezetten akciókamerákhoz készítették, mint például a GoPro, SJCAM vagy YI kamerákhoz is.

Ideális extrém sportokhoz is, és nem fog lemerülni egyhamar, a működését két darab 18650-es akkumulátorra bízták, amivel igen kecsegtető 12 órás üzemidőt lehet elérni. A teljes lemerülést követően 3,5 óra alatt lehet újra használni ezt a kapacitást.
hohem_isteady_pro_2_4.jpg

hohem_isteady_pro_2.jpg

Lehetőségünk van a rá csatlakoztatott kamerát a gimbalról tölteni, nyilván így valamivel kevesebb üzemidő áll rendelkezésre. Ergonomikus kialakításához, könnyű 351 grammos tömege is hozzájárul, hogy minél könnyebb legyen használni. A gimbalba belekerült a követő mód is, amivel 320 fokos irányban képes követni. Különböző felvételi módokat kínál a kütyü: pan folowing, pan & tilt following, all locked azaz mindegyik tengely zárva. Rendkívül felhasználó barát az app is, amit letölthetünk hozzá, például egy firmware frissítést egy gombbal el tudunk intézni, de ezen kívül még számos más apró részletet be állíthatunk az app mélyében.

hohem_isteady_pro_2_1.jpg

 hohem_isteady_pro_2_5.jpg

Amennyiben megtetszett a gimbal az alábbi linken vásárolhatod meg a TomTop oldaláról, ahol most 71,99$-ért árulják, azaz körülbelül 21.500 forintért. A TomTop a Duty Free Shipping szállítást javasolja.

A Hohem iSteady Pro 2 gimbal itt találod meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9315250612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása