Retteghet a GoPro, itt az olcsóbb SJCAM SJ9 Strike 4K akciókamera

2019. október 22. 07:45 - nezdmitrendelszblog

sjcam_sj9_strike_header.jpg

Az SJCAM már jó ideje a piacon van, most pedig bemutatták az SJCAM SJ9 Strike 4K akciókamerájukat, amit a mobiltelefonokból ismert extrával is felszereltek.

Kezdjük is mindjárt a legelején az ismerkedést a kamerával, illetve hátulról, hiszen itt találjuk a 2.33 colos IPS kijelzőt. Ami a technológiának köszönhetően remek betekintési szögekkel rendelkezik, az érintésérzékeny vezérlés pedig csak hab a tortán. Ezáltal úgy vezérelhetjük az akciókamerát, mint egy mobiltelefont. De természetesen előre is került egy apró kijelző, hogy mindig láthassuk a főbb információkat.

Videókat maximálisan 4K felbontásban és akár 60fps mellett is rögzíthetünk. A minőségi felvételekért egy hét lencsetagból álló optika felel, Sony IMX377 szenzorral, amivel fotókat akár 12 megapixel felbontásban készíthetünk. Támogatja az mp4 H.264 és H.265 tömörítést és a fotókat JPG/RAW formátumban is elmenthetjük.

Hihetetlen, de az SJCAM SJ9 Strike vezeték nélküli töltést is támogat. Csak helyezzük rá a töltő padra és kábel nélkül tölthetjük fel az akciókamera akkumulátorát. Az 1.300mAh kapacitású akkumulátorral 95 perc 4K felvételre és 140 perc FullHD felvétel rögzíthető egy feltöltéssel.

A vízhatlan külsőnek köszönhetően nincs szükségünk külön házra, 10 méteres mélységig bírja az SJCAM SJ9 Strike 4K akciókamera. Ellátták giroszkóppal és EIS elektromos képstabilizátorral is a remegésmentes felvételekért. A menüből pedig még a magyar nyelv is elérhető, ami nem sok akciókamerának adatott meg. Az akciókamera 195.99$-ba kerül, amihez a TomTop a Duty Free Shipping szállítást ajánlja.

Az SJCAM SJ9 Strike 4K akciókamerát itt találod meg

 

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1315248748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása