Heti szemezgető 145.

2019. október 26. 08:09 - nezdmitrendelszblog

heti_szemezgeto_uj_49.jpg

Megint rengeteg újdonságot hoztunk. Köztük a mini tárgysátrat, álítható fényerővel és színhőmérséklettel. Itt van az új ujjlenyomat olvasóval ellátott lakat, amivel 40 mintát is felvehetünk, hogy ismerőseink is használhassák. De rengeteg más is bekerült a mai listába, mint például a legújabb, pénztárcabarát strapamobil!

 

Szinte mindent kibír a Yeelock ZWGS01YSB okos lakat

 

yeelock_zwgs01ysb.jpeg

Reddot díjjal jutalmazták a Yeelock ZWGS01YSB okos lakatot, ami nem az eddig megszokott módon, kulccsal működik. A kinyitáshoz az ujjunkat kell használnunk, ugyanis biometrikus azonosítóval, azaz ujjlenyomat olvasóval látták el.

yeelock_zwgs01ysb2.jpeg

1 másodperc alatt képes feloldani, a töltése pedig USB porton keresztül történik. Az alacsony fogyasztású chipnek köszönhetően a 40mAh kapacitású akkumulátor 6 hónap használatra elegendő. A gyári adatok szerint ez a hosszú idő, átlagosan napi 4 nyitást foglal magában. IP66 védettséggel rendelkezik és ellenáll a -20 és +60 Celsius foknak is. Egyszerre 40 mintát tárolhatunk el benne, így a barátoknak is adhatunk hozzáférést a lakathoz.

A kedvezmény kóddal olcsóbb, 17$-ba, azaz 5.050 forintba kerül

Kedvezmény kód: BGYEE17

 

___________________________________________

 

Az SJCAM SJ9 Strike 4K akciókamera

 

sjcam_sj9_strike_header.jpg

Az akciókamera egy 2.33 colos IPS kijelzőt kapott, ami a technológiának köszönhetően remek betekintési szögekkel rendelkezik, az érintésérzékeny vezérlés pedig csak hab a tortán. Ezáltal úgy vezérelhetjük az akciókamerát, mint egy mobiltelefont. De természetesen előre is került egy apró kijelző, hogy mindig láthassuk a főbb információkat.

Videókat maximálisan 4K felbontásban és akár 60fps mellett is rögzíthetünk. A minőségi felvételekért egy hét lencsetagból álló optika felel, Sony IMX377 szenzorral, amivel fotókat akár 12 megapixel felbontásban készíthetünk. Támogatja az mp4 H.264 és H.265 tömörítést és a fotókat JPG/RAW formátumban is elmenthetjük. Hihetetlen, de az SJCAM SJ9 Strike vezeték nélküli töltést is támogat. Csak helyezzük rá a töltő padra és kábel nélkül tölthetjük fel az akciókamera akkumulátorát. Az 1.300mAh kapacitású akkumulátorral 95 perc 4K felvételre és 140 perc FullHD felvétel rögzíthető egy feltöltéssel.

A vízhatlan külsőnek köszönhetően nincs szükségünk külön házra, 10 méteres mélységig bírja az SJCAM SJ9 Strike 4K akciókamera. Ellátták giroszkóppal és EIS elektromos képstabilizátorral is a remegésmentes felvételekért. A menüből pedig még a magyar nyelv is elérhető, ami nem sok akciókamerának adatott meg. Az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetjük meg az SJCAM SJ9 Strike 4K akciókamerát, aminek az árát a kedvezmény kóddal 211.65$-ra csökkenthetjük.

Az SJCAM SJ9 Strike 4K akciókamerát itt találod meg

Kedvezmény kód: BGSJCAM9Strike

 

 _____________________________________________

 

OLAF mini power bank USB Type-C porttal

 

olaf_fast_charging_small_portable.jpgCsak csatlakoztatni kell a mobiltelefonunk aljára az OLAF kisméretű külső akkumulátorát és máris kibírjuk a nap végéig.

olaf_fast_charging_small_portable_2.jpg

2.600mAh kapacitással rendelkezik, 5V/1.2A teljesítményt képes leadni a telefonunknak. A jó benne, hogy a 14$-os ár nem sok, de választhatunk Lightning, Type-C és microUSB porttal ellátott modellt is. A kis power bank töltéséhezegy USB végű kábelt kapunk, amit egy mágnes vonz oda a csatlakozójához. A segítségével nem kell külön kábellel összekötnünk a telefont, csak csatlakoztatni azt a telefon/táblagép portjához és máris indul a töltés, így a használata is egyszerűbb, miközben energiával látja el a mobiltelefonunkat.

Az OLAF mini power bankot ott találod meg, ami a kedvezmény kóddal 13.99$-ba (4.150 forintba) kerül

Kedvezmény kód: S399FAFBCB18D000

 

_________________________________________________

 

CHUWI MiniBook

 

Az Indiegogo-kampányból létrehozott kis laptop 8 colos kijelzővel rendelkezik. Így akár egy nagyobb kabátzsebbe is elfér. Ahhoz képes milyen kicsi, egész sok mindent lehet róla mondani. Kezdjük is a 8 colos, YOGA kialakítású kijelzőjével, ami teljesen a gép hátuljára hajtható. Az érintésérzékeny, FullHD felbontású IPS panelnek köszönhetően táblagépként is használhatjuk a laptopot. 

Egy Intel Gemini Lake N4100, négy magos, maximálisan 2.4GHz-en üzemelő processzort kapott, ami mellé nem kevesebb, mint 8GB memória jár! Tárhelyből két fajtát is kapott, egy 128GB méretű eMMC és egy szintén 128GB méretű M.2 2242 SSD meghajtót. Ezen kívül a gépen még egy microSD kártyafoglalat is helyet kapott, így akár egy szintén 128GB méretű memóriakártyával megnövelhetjük a tárhelyünket.

Csatlakozó fronton 1db USB2.0 és 1db USB3.0 portot kapunk. Van 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó és micro HMID port. Az USB Type-C portot pedig végre használhatjuk a laptop töltésére is. Így nincs szükségünk külön adapterre, akár egy méretesebb power bankról is elláthatjuk energiával a kis laptopot. Az érintésérzékeny kijelző felett egy 2 megapixeles kamerát is kapunk. Vezeték nélküli kapcsolatokból Bluetooth 4.0, 2.4 és 5GHz WiFi jár. A kis gépen Windows 10 rendszer fut. A Chuwi MiniBook mérete 20.1 x 12.86 x 1.93 centiméter, súlya pedig 663 gramm. Szerencsére most még kedvezmény kód is van a géphez, aminek a felhasználásával 399$-ra, azaz 119.000 forintra csökkenthető a kis laptop ára, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen vásárolhatunk meg.

A Chuwi MiniBook laptopot itt találod

Kedvezmény kód: BGc936d5

 

 _____________________________________________

 

4 portos XIAOMI 4 USB3.0 HUB

 

xiaomi_4_ports_usb3_0_hub.jpg

Eddig nem volt hasonló terméke a kedvenc gyártónknak, de most előállt egy letisztult megjelenésű USB elosztóval.

xiaomi_4_ports_usb3_0_hub_2.jpg

Nem csak 4 nagy sebességű USB porttal látták el, hanem az oldalára még egy USB Type-C port is került, amivel plusz áramot szolgáltathatunk az eszköznek, ha például egyszerre több merevlemezt szeretnénk hozzácsatlakoztatni.

A nagy sebességű USB 3.0 portjain keresztül akár 350MB/s sebességre képes fehér színű elosztóhoz is szereztünk kedvezmény kódot, amivel 13.99$-ért vásárolhatjuk meg

Kedvezmény kód: BGHUD75194

 

__________________________________________________

 

Ulefone Armor 5X

 

ulefone-armor-x5.jpg

Az IP68/IP69K vízállósággal rendelkező mobil strapabíró borítást kapott, az oldalsó széleken még plusz ütést elnyelő gumi réteggel is ellátták. Kijelzője 5.5 colos, 720 x 1440 pixeles felbontással rendelkezik és érzékenysége által akár még kesztyűben is használhatjuk. A hardveres alapokat a nyolc magos MTK MT6763 processzor adja, ami maximálisan 2.0GHz-es órajelre képes. Memória fronton sem panaszkodhatunk, hiszen 3GB-ot kapunk. A tárhely mérete 32GB, de lehetőségünk van memóriakártya használatára is egészen 256GB-os mérethatárig.

Az Android 9 rendszerben választhatjuk a magyar nyelvű menüt is, a telefon pedig támogatja a B20-as hálózatot is, tehát fel van készítve a hazai 4G LTE frekvenciára is, amit akár mind a két nano SIM kártyával használhatunk. Került bele NFC is, így az érintéses fizetés is naggyá teszi. Ezáltal nem csak a terepen, de a városban is megállja a helyét. Friss Bluetooth 5.0 kapcsolatot és 2.4/5GHz-es WiFi-t is kapott. Emellett GPS+GLONASS műholdtámogatást is kapott. A microUSB portja OTG képes, ezen keresztül tölthetjük fel az 5.000mAh kapacitású akkumulátort, amihez egy 5V/2A teljesítményű töltőt is kapunk, ami EU szabványú, tehát nem lesz szükségünk hozzá semmilyen átalakítóra sem, azonnal használatba vehetjük a telefont. A gyár jó fej és a csomagban mellékelnek egy kijelző védő üveget is, hogy védve legyen a kijelzőnk is.

Az Ulefone Armor 5X pár napig még 99.99$-ért vásárolható meg, azaz 30.000 forintért. Az EU Priority Line szállítással pedig áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

 

___________________________________________

 

PULUZ PU5023 tárgysátor

 

puluz_pu5023.jpg

A PULUZ PU5022 nálunk is tiszteletét tette. Segítségével egy letisztult háttérrel rendelkező képet készíthetünk kisebb tárgyakról. A sátorhoz 5 különböző színű hátteret is kapunk. A különlegessége, hogy beépített LED szalaggal rendelkezik, amivel megvilágíthatjuk a tárgyainkat. Ezen kívül felülre egy ablakot is elhelyeztek, így teljesen felülről is készíthetünk fotókat.

e92695fe-8e4e-4e74-8e22-29b8bcc81e18.jpg

Ez már a frissített kiadás, így a USB portos kábelén már egy kapcsoló is található, amivel nem csak be/ki kapcsolhatjuk a világítást, hanem a fényerőt is állíthatjuk. Ez a korábbi modellen nem volt megtalálható, így ez kimondottan jó hír. Sőt nem csak fényerőt, hanem színhőmérsékletet is állíthatunk 3 lépésben. A 9.99$-ba kerülő, azaz 3.000 forintos termék, ilyen áron nagyon ajánlott vétel, ha egy kicsi, 20 x 20 centiméteres belső területtel rendelkező tárgysátort keresünk. Akár még ajándéknak is jó ötlet azoknak, akik kedvüket lelik a fotózásban.

A PULUZ PU5023 tárgysátor csak 3.000 forintba kerül, amit itt találsz meg

 

_________________________________________

 

BlitzWolf BW-UPC2 pendrive

 

A BlitzWolf BW-UPC2 különlegessége az, hogy normál USB és USB Type-C porttal is ellátták. Így akár a legújabb Apple laptopokkal is használhatjuk különböző átalakítók nélkül, amit aztán a normál USB porttal szerelt számítógépen is visszaolvashatunk.

A BlitzWolf BW-UPC2 OTG-re is képes pendrive 32 és 64GB-os méretben kapható. Az USB 3.0 portnak köszönhetően a sebességre sem lesz panaszunk. A 64GB-os modell 50MB/s írási és 90MB/s olvasási tempóra képes. Fém ház védi a külső behatásoktól, a külső tokban pedig 360 fokban forgatható a belső, csatlakozókkal szerelt rész. Így míg az egyik oldalt használjuk, a másik védve van az alumínium háznak köszönhetően.

Az OTG funkciónak köszönhetően még mobiltelefonnal vagy akár az újabb iPad Pro modellekkel is használhatjuk. A 32GB-os modell 10.49$ (3.100 forint), míg a 64GB-os modell 13.99$-ba (4.150 forintba) kerül.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3115263880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása