A legjobb Xiaomi termékek 5.000 forint alatt

2019. november 16. 11:17 - nezdmitrendelszblog

xiaomi-termekek-5000-forint-alatt.jpg

Szinte havi rendszerességgel lehetne írni a Xiaomi friss termékeiről. Azonban azok közé a kevés kiegészítők közé tartoznak az 5.000 forint alatti kütyüi, amelyekért nem kell mélyen a zsebünkbe nyúlni. Mégis számtalan hasznos eszközzel gazdagodhatunk akkor is, ha nem vágyunk drága újdonságokra.

 

Xiaomi USB HUB

 

Eddig nem volt hasonló terméke a kedvenc gyártónknak, de most előállt egy letisztult megjelenésű USB elosztóval.Nem csak 4 nagy sebességű USB porttal látták el, hanem az oldalára még egy USB Type-C port is került, amivel plusz áramot szolgáltathatunk az eszköznek, ha például egyszerre több merevlemezt szeretnénk hozzácsatlakoztatni.

A nagy sebességű USB 3.0 portjain keresztül akár 350MB/s sebességre képes fehér színű elosztóhoz is szereztünk kedvezmény kódot, amivel 15.99$-ért vásárolhatjuk meg

 

_____________________________________________________

 

Ne hagyd ki az online táblázatunkat, ahová minden nap felkerülnek a legújabb akciók!

 

 

Xiaomi USB 3.0 pendrive

 

A Xiaomi számos termékkel képviselteti magát, azonban az adattárolók piaca az a terep, ahol eddig még nem nagyon találkozhattunk ezzel a névvel. Így szinte kötelező volt, hogy megjelenik valamilyen adattárolóval. Most itt van a 64GB kapacitású pendrive-ja. Kíváncsian várjuk mikor mutatja be saját SSD meghajtóját a gyártó.

Megjelenését nézve nem az olcsó műanyagházas vonalat követi a desgin. Fém, azaz alumínium házat kapott, aminek a végén nem csak desgin elemként, hanem a könnyebb hordozhatóság, na meg az USB portból való eltávolíthatóság érdekében egy műbőr pántot is kapott.

A letisztult külsővel rendelkező pendrive 64GB-os kapacitással rendelkezik, így valószínűleg szinte minden felhasználó számára elég lesz ez a kapacitás. A sebességről az USB3.0 csatlakozófelület gondoskodik, hogy gyorsan felmásolhassuk rá a kívánt fájljainkat és a nagy sebességű csatlakozón keresztül visszaolvashassuk az adatokat.

A Xiaomi 64GB-os pendrive-hoz még kedvezmény kódot is szereztünk, amivel 19.99$ helyett 14.99$-ba kerül

Kedvezmény kód: BG99xmh8f

 

_____________________________________________________

 

Körömcsipesz a Xiaomi-tól

 

A Xiaomi tényleg mindent gyárt. Aki már teljesen beleszerelmesedett a termékeibe, azok örömmel fogadhatják, hogy már a körmüket is Xiaomi termékkel tarthatják rendben. Sokat nem is lehet mondani erről az egyszerű kiegészítőtől. Acél felépítés, a kihajtható felsőrészen körömreszelő és a Xiaomi gondolt arra is, hogy a tárolást is megkönnyíti. Így kapunk hozzá egy kis műanyag tokot is.

Xiaomi fanoknak kötelező darab a jelenleg 4.99$-ba (1.600 forintba) kerülő körömcsipesz

 

_________________________________________________________

 

Xiaomi Youpin Sothing Zero-One cipőszárító

 

Európai szabványú csatlakozóval érkezik a Xiaomi elektromos cipőszárítója. Nem csak ebben az esős időben jön jól, hanem akkor is, ha a lábbelinket szeretjük a mosógépben tisztítani. Sőt, még akkor is jó szolgálatot tehet, ha már nincs egy darab zoknink sem és az utolsó darabokat épp most mostuk ki.

Tűzálló külső borítást kapott a 20W teljesítényre képes fútőszállal rendelkező cipőszárító, amelynek vezérlőjével beállíthatjuk az előre meghatározott időintervallumból kiválasztott fűtési időt.

A Xiaomi Youpin Sothing Zero-One cipőszárító 15.99$-ba kerül, amit it találsz meg

 

_____________________________________________________

 

Xiaomi T08 infravörös lázmérő

 

LED-es digitális kijelzővel ellátott hőmérővel kényelmesebb, higiénikusabb és pontosabb testhőmérséklet mérését kapunk. Az egy másodperces mérés jelzi a mérés végeztét, így egy beteg alvó babát sem fogunk felébreszteni a hőmérés által. Mérési távolság 3-15 centiméter, két darab AAA ceruzaelemmel működik. Mérési tartomány 32 – 42.9 Celsius fok, mérési pontosság +/- 0.2 Celsius. Kijelző hőfok megjelenítése 0.1 Celsius fokos lépésben.

Szerencsére most ez a termék is baráti áron szerezhető be, méghozzá 10.55$-ért (3.250 forintért)

 

_________________________________________________________

 

Soocas SO WHITE elektromos fogkefe

 

Olcsóság mindenek előtt! Hiába csak 13.99$-ba kerül a Soocas SO WHITE még mindig nem a legolcsóbb Xiaomi elektromos fogkefe! De a legolcsóbb indukciós töltővel ellátott termékük, amelynél olcsóbbat még idehaza sem találni. Két erősséget választhatunk, a 27.000 és 31.000 rezgés/perc sebességű tisztítást. Cserélhető fejjel rendelkezik, így bármikor vásárolhatunk hozzá újabb fejeket.2 perc használat után automatikusan lekapcsol és fogmosás közben 30 másodpercenként egy apró rezgessél jelzi nekünk az időt.

A XIAOMI SO WHITE IPX7 védettséggel rendelkezik. Rózsaszín és kék színben választhatjuk. Nagyon könnyű, csupán 50 grammot nyom, így kiváló utazótárs válhat belőle. Az indukciós töltőjébe behelyezve tölthetjük fel az akkumulátorát, ami így 25 napos használatot tesz lehetővé.

A Soocas SO WHITE 13.99$-ba kerül (~4.300 forint), amit itt találsz meg

Olvasd el a tesztünket

 

_______________________________________________________

 

Xiaomi Mijia T100 elektromos fogkefe

   

Az már tényleg a legolcsóbb elektromos fogkefe a Xiaomi háza tájáról, hiszen csak 8.59$-ba, azaz átszámolva körülbelül 2.700 forintba kerül. Mit kapunk ennyi pénzért?

Egy letisztul megjelenésű, szónikus, elektromos fogkefét. Két sebesség fokozattal, egy váltakozó és egy normál, 16.500 rezgés/perc erősséggel. Vízálló kivitelt kapott, a fogkefe 30 másodpercenként jelez, hogy váltsunk fogást és 2 perc, azaz az ideális fogmosási idő után automatikusan lekapcsol.

Itt nem indukciós töltőt kapunk, hanem az alján található kis ajtó mögött találjuk meg a microUSB portját, amivel gyorsan, 4 óra alatt feltölthetjük az akkumulátorát, amivel 30 napig használhatjuk!

A Xiaomi Mijia T100 elektromos fogkefe 8.59$-ba, azaz átszámolva körülbelül 2.700 forintba kerül

Olvasd el a tesztünket

 

_______________________________________________________

 

XIAOMI Mijia Bluetooth Thermometer 2

 

Frissítette a hőmérséklet és páratartalom mérőjét a Xiaomi. az új XIAOMI Mijia Bluetooth Thermometer 2 az előd ovális formája helyett már egy lekerekített sarkakkal rendelkező kis kockaformát kapott.

Az energiaellátásához egy CR2032 típusú elemre van szükségünk, amivel 1 évig működik. A hőmérsékletet 0-60 Celsius fog között képes mérni, a páratartalmat pedig 0-99% között képes jelezni. A Mijia App használatával, a mobiltelefonunkkal is nyomon követhetjük az adatait a Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően. Azonban ha az otthoni Xiaomi rendszerbe szeretnénk integrálni, akkor egy Bluetooth képes Gateway-hez kell kapcsolnunk.

Az új XIAOMI Mijia Bluetooth Thermometer 2 7.99$-ba kerül (~2.450 forint)

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

 

Szólj hozzá!
Címkék: tech xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr715308610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása