Többet tud, mint várnánk – Megjelent a BlitzWolf BW-SHP9 okos elosztó

2019. november 17. 19:12 - nezdmitrendelszblog

bw-shp9-3.jpg

A gyártónak korábban is volt már elosztója, de akkora hiánycikk, hogy szinte sehol sem lehet kapni. Az új BlitzWolf BW-SHP9 3 aljzattal rendelkezik, ellátták 2 USB porttal, kapcsolóval és WiFi-vel is, hogy távolról is be vagy ki kapcsolhassuk és akár időzítést is állíthassunk rajta.

 

A rákötött maximális fogyasztók 15A, illetve 3300W teljesítményűek lehetnek. Tehát nem kell aggódnunk, valószínűleg úgyis az irodában vagy otthon használnánk az okoskonnektort a TV-t, számítógépet, projektort, stb. rákötve.

Külön, fizikai kapcsolóval is ellátták, így egy mozdulattal áramtalaníthatjuk a rákötött eszközeinket. A könnyebb használhatóság érdekében a három aljat, külön LED visszajelzőket is kapott. A hófehér színben kapható BlitzWolf BW-SHP9 1.4 méter hosszú kábellel rendelkezik.

Nem csak 3 aljzattal, de az elején 2 darab USB porttal is ellátták, amivel mobiltelefonunkat is feltölthetjük, amely portok összesen, maximálisan 5V 2.4A áramerősség leadására képesek. Egy kis extrával is megbolondították a hosszabbítót, ez pedig nem más, mint a 2.4GHz-es WiFi. Ezáltal akár hangutasítással is parancsot adhatunk, hogy kapcsoljon be vagy ki a Google Home és Amazon Alexa kompatibilitásnak köszönhetően. Ha rácsatlakozott a WiFi hálózatunkra, akár az otthontól távol is vezérelhetjük a telefonos alkalmazás segítségével. Sőt még arra is lehetőség van, hogy aljzatonként kapcsoljuk be vagy ki a rákötött eszközeinket, ezen kívül időzítésre is lehetőségünk van.

A BlitzWolf BW-SHP9 előrendelhető a Banggood webáruházban, ahol 23.99$-t (7.300 forintot) kérnek érte

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1615310382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása