Elektromos ruhaszárító a Xiaomi műhelyéből

2019. november 20. 11:40 - nezdmitrendelszblog

elektromos-ruhaszarito-.jpeg

Vége van a gyorsan száradó ruháknak, most, hogy elmúlt a jó idő. A kertben kint hagyott ruha is lassan már törhetővé válik, ha megfagy, a lakásban pedig kínszenvedés a szárítás. Erre jó megoldás a Xiaomi elektromos ruhaszárítója.

 

Az elektromos ruhaszárító teljesen úgy néz ki, mint egy sima, kinyitható és a végeit felhajtható normál ruhaszárító. Annyi a különbség, hogy itt sok apró fűtőszál fut végig a szárító rúdjain. Kinyitva 150 x 93 x 42 centiméteres, amihez egy 1 méter hosszú kábel tartozik, ami az idehaza is használatos 220V-os feszültségen működik. Azonban valószínűleg be kell hozzá szereznünk egy átalakítót, hogy EU szabványú dugaljt kapjunk.

Az elektromos ruhaszárító 45-55 Celsius fokon tartja a fűtőszálak hőmérsékletét, így könnyebben szárítható a ráterített ruhadarab. Ellátták túlmelegedés elleni védelemmel is, így nem csak az eszközt tudhatjuk biztonságban, hanem a ruháinkat is. Alumínium lábaknak köszönhetően csökkentették a súlyát is, a talpakra pedig csúszásgátló borítás került.

Szerencsére kedvezmény kódot is sikerült szerezni a termékhez, így olcsóbban vásárolható meg. Az EU Priority Line szállítással pedig áfa és vámmentesen rendeletjük meg. A kedvezmény kóddal 86.3$-ba, azaz ~26.050 forintba kerül.

Kedvezmény kód: BGHUC15239

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9315315892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása