Egy kis gyártó is bemutatta az olcsó, hibrid okosóráját - Itt van a Bakeey HD06

2019. november 26. 17:51 - nezdmitrendelszblog

bakeey-hd06-1.jpg

A Lenovo Watch X és a Zeblaze Hybrid után a fiatal Bakeey gyártó is bemutatta az analóg óráját, ami egy apró kijelzővel is rendelkezik. Ezáltal pedig képes mérni és megjeleníteni az alvási adatokat, a napi megtett lépésünket, képes pulzusmérésre és hívás/üzenet értesítésre is. Így egy analóg óratestbe oltott okosórát kapunk. Nem is túlságosan drágán, hiszen 37.99$-ba, azaz 11.500 forintba kerül.

[button link="https://www.banggood.com/Bakeey-HD06-Double-Touch-5ATM-Waterproof-Tempreature-Display-Camera-Alarm-Quartz-Smart-Watch-p-1439578.html?p=J828084472562201604Z&ID=233&cur_warehouse=CN" color="#1e73be"]Bakeey HD06 Hibrid okosóra[/button]

 

Egy elegáns, letisztult 43 milliméteres óratokban kapott helyet az analóg és a digitális kijelző is. Jól megszokott módon, a koronával nyílik lehetőségünk beállítani a pontos időt, az okosfunkciókat pedig a Bluetooth 4.0 kapcsolaton keresztül a mobiltelefonunkról érhetjük el.

A fekete és fehér színben kapható Bakeey HD06 hibrid okosóra az Android és iOS rendszerekkel is kompatibilis. Az acél óratokban egy 2.5D lekerekítéssel készített edzett üveg védi a szerkezetet. Kivitelének köszönhetően 5ATM vízállósággal rendelkezik, így fürdeni is nyugodtan magunkkal vihetjük. Az okosfunkciók elérést magáról az óráról, úgy oldották meg, mint a Zeblaze Hybrid esetében. Azaz a megjelenítő melletti üveg részt kell megérintenünk a funkciók váltásához.

Természetesen ellátták pulzusméréssel, alvás és lépésszámlálóval, hívás és üzenet értesítéssel is. A 90mAh kapacitású akkumulátorát a mellékelt USB csatlakozású töltőbölcsőjével láthatjuk el energiával. Így 1.5 óra töltéssel 3 napos használatra elegendő energiával pumpálhatjuk fel az akkumulátort.

A Bakeey HD06 hibrid okosóráját 37.99$-ért rendelhetjük meg, azaz 11.500 forintba kerül. A terméket a kosárba téve, az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetjük meg

Minden infó a Banggood áfa és vámmentes szállítási módjáról

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Szólj hozzá!
Címkék: tech okosóra Bakeey

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9215325962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása