Nagyobb, jobb, erősebb! Megérkezett a Roborock S5 Max robotporszívó!

2019. november 28. 10:08 - nezdmitrendelszblog

roborock-s5-max-_3.jpg

A mai napig imádjuk a Roborock S5 robotporszívót. Azonban a fejlődés nem állt meg, így a gyártó előrukkolt a Roborock S5 Max robotporszívóval, ami fejlettebb vezérlést, alkalmazásból állítható felmosás állítást és még jó pár újdonságot hozott. Az akció pár napon belül elkezdődik, így addig minden fontos információt összegyűjtöttünk Nektek.

Nem csak a belsőt, hanem a külsőt is érintették a változások. A Roborock S5 Max elérhető fekete és fehér színben is. Kissé átdolgozták a fizikai gombokat, és ami merőben új, lecserélték a sörtékkel ellátott oldal kefét és helyette szilikon lapátokkal teli modellre váltották azt.

A portartály 460ml kapacitású és szerencsére egyszerre porszívózhatunk és moshatunk fel az S5 Max-szal. Megnövelték a víztartály kapacitását is, ami több, mint a kétszeresére nőtt. 140-ről 290 milliliter lett a felhasználható folyadékmennyiség. Szintén a felmosást érintette a telefonos alkalmazásból vezérelhető vízadagolás beállítás, amit most már három előre beállított értékből választhatunk ki.

Megmaradt az 5.200mAh kapacitású akkumulátor és a 2.000Pa szívóerő is. A szoftverét ellátták szoba felismerő funkcióval is, ami azért fontos, mert már külön a szobákra is beállíthatunk egyéni takarítási tervet is, hogy mikor, melyik nap takarítson ki és melyik szobában mosson fel. Teljesen feltöltött állapotban 120 perc működésre, illetve 200 négyzetméternyi terület kitakarítására alkalmas a Roborock S5 Max. A dolga végeztével, vagy ha takarítás közben lemerülne, automatikusan rááll a dokkolójára és feltölti az akkumulátorát. Majd onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta.

A telefonos alkalmazásnak köszönhetően természetesen Android és iOS eszközzel is használhatjuk. Így lehetőség nyílik a porszívó LDS, lézeres szenzora által látott képet ellenőriznünk a telefonon vagy kiadni neki a takarítási utasításokat. Beállíthatunk időzítőt is, hogy reggel 8 órakor induljon el takarítani. De mivel WiFi-n keresztül az otthoni hálózatunkhoz kapcsolódik, ezért a telefonos alkalmazással akár a munkahelyünkről is elindíthatjuk, hogy mire hazaérünk a vendégekkel, a porszívó takarítson ki és mosson fel.

A Roborock S5 Max november 28-tól a GBROBOROCKMAX kedvezmény kóddal olcsóbban, 439.99$-ért lesz megvásárolható, amit a kosárba téve, az EU priority Line(DPD) szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

Kedvezmény kód: GBROBOROCKMAX

 

Szerencsére most nagyon jó áron, európai raktárból áfa és vámmentesen rendelhető meg a Xiaomi Roborock S50 robotporszívó. A kedvezmény kóddal 328.99$-ért (~100.100 forint)

Kupon: Y3C6CBB9D64F4000

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6315328758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása