Mindenünket feltölthetjük! BlitzWolf BW-P11 20000mAh power bank teszt

2019. december 04. 08:47 - nezdmitrendelszblog

blitzwolf-bw-p11-header.jpg

A BlitzWolf megint mosolyt csalt az arcunkra és olyan gyorsan dobtam be a 20.000mAh kapacitású BW-P11 power bankot a virtuális bevásárlókosaramba, hogy annyi idő alatt azt sem tudtam volna kimondani, hogy empíriokriticizmus!

Már két 10.000mAh kapacitású power bankom van itthon, de az egyik csak maximálisan 5V leadásra képes, a másik bár képes 9 és 12V-ot is leadni, azaz már a maximális 18W gyorstöltés is elérhető vele. De a feszültség konverzió révén ez a 10.000mAh sokszor kevésnek bizonyul. Itt kell megjegyeznem, ha esetleg DJI Spark drón tulaj vagy, akkor jó hír lehet a számodra, hogy ez a power bank is képes a Spark akkumulátorának gyorstöltésére. Így olyan sebességgel pumpálhatjuk tele energiával a kis drón akksiját, mintha a hálózati adapterről töltenénk azt.

 

BlitzWolf BW-P11 – Kicsomagolás

 

Most sem maradhatott el a fehér-zöld doboz, amiben egy műanyag tálcán, egy fóliába téve pihent a külső akkumulátor, egy leírás és egy microUSB végű töltőkábel társaságában. Markáns méretét még a meglepően nagy súlya is még erőteljesebbé teszi. A 14.3 x 7.1 x 3 centimétere méret mellé 390 grammos súly párosul, azaz nem túl zsebbarát eszközről beszélünk. A műanyag ház matt borítást kapott, a felső rész sikeredett érdekesre, hiszen egy párnaszerű dudort (nem puha, kemény) kapott a power bank felső része, ami előtt a BlitzWolf logót és négy, akkumulátorkapacitást visszajelző ledet találjuk. Számos porttal ellátták a BW-P11 power bankot.

Baloldalon egy microUSB port árvátlankodik, ahová az „in” szócskát biggyesztették, azaz ez az egyik bemeneti csatlakozó, ahonnan feltölthetjük az akkumulátort. Elöl két narancssárga USB csatlakozót találunk „OUT1 és OUT2” feliratokkal. Mellette egy Type-C port, ami bemenetként és kimenetként is funkcionál. Jobboldalra egy ki/be kapcsológomb került, amivel ellenőrizni tudjuk az akkumulátor töltöttségét.

A teljes, azaz a névleges 20.000mAh kapacitásnak a konverziós ráta miatt körülbelül 16.000-17.000mAh kapacitás a valósan kinyerhető mennyiség eszközeink töltéséhez.

 

BlitzWolf BW-P11 – A nagy próba

 

A BlitzWolf BW-P11 power bankot ellátták túlfeszültség, túláram, rövidzárlat, kisülés és túltöltés elleni védelemmel is. Így a BlitzWolf megint bebiztosította magát, hogy se a power banknak, se a rákötött készülékeinknek ne essen baja. A gyári adatok szerint a különböző portjain a következő teljesítményre képes:

  • Bemeneti teljesítmény a microUSB és USB Type-C porton 5V/2A, 9V/2A
  • Kimeneti teljesítmény a két USB és Type-C porton 5V/3A, 9V/2A és 12V/1.5A

Természetesen a BlitzWolftól már megszokott intelligens vezérléssel látták el, így csak akkora feszültséget és áramerősséget ad le a fogyasztónak a BW-P11, amekkora értékre szüksége van. Tehát nem csak ezekkel a gyorstöltési módokkal használhatjuk. Hiszen ha 5V/1A felvételre van szüksége egy mobiltelefonnak, akkor ezzel a teljesítménnyel fogja tölteni azt. De elérhető vele a készülékünk gyorstöltése is, amely a QC3.0 által maximálisan 18W teljesítménnyel képes feltölteni a mobiltelefonunkat. Egyszerre három eszközt is tölthetünk róla a két USB és USB Type-C portnak köszönetűen, de maximálisan csak 18W leadásra képes, legyen az egy porton vagy három porton keresztül. Ha elérhető a QC3.0 gyorstöltés, akkor a négy apró visszajelző LED közül az egyik zöld színe vált.

Az első használat előtt teljesen lemerítettem az eszközt, hogy le tudjam mérni hány óra alatt lehet feltölteni azt. Mivel a power bankot feltölthetjük a 9V/2A-t támogató sebességgel is, így a BlitzWolf fali töltőmhöz nyúltam és egyszer a microUSB, egyszer pedig a Type-C portján keresztöl töltöttem fel. Mindkét esetben 6.5 óra kellett ahhoz, hogy tele pumpáljam energiával a 20.000mAh kapacitású telepet. Ez az idő soknak tűnhet, de ne felejtsük el, hogy itt nem kevés kapacitásról beszélünk.

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

 

Mivel a jelenleg használt Xiaomi Mi 9T Pro mobiltelefonom mellé egy 18W-ot töltőt mellékeltek, így kíváncsi voltam egyúttal arra, hogy hányszor képes feltölteni a power bank a telefonom akkumulátorát és milyen gyorsan teszi ezt a BlitzWolf BW-P11 power bankja. A fali adapterrel körülbelül 75-80 perc szükséges, míg a telefon akkumulátorának kapacitása eléri a 100%-ot. Mivel jó sokáig bírja a telefonom akkumulátora, ezért eléggé elhúzódott ez a teszt. Éppen ezért a mért eredményeknél az is közre játszhat, hogy a teszt közben a power banknak is csökkent a teljesítménye.

Mégis, szinte perce pontosan ugyanezt az időbeli értéket hozta a power bank. Majdnem 5 alkalommal tölthettem fel vele a Xiaomi Mi 9T Pro 4000mAh kapacitású akkumulátorát, mire kiadta magából az összes energiát. Így pedig, a mobiltelefon használati szokásaim alapján én simán kihúzok 8-10 napot is a power bankkal, hogy két naponta töltöm a telefonomat, ami azért nem rossz eredmény. És mindezt gyorstöltéssel, így nem kell órákat várnom, mire a telefonom akkumulátora eléri a 100%-ot.

 

BlitzWolf BW-P11 – Vélemény

Engem teljesen megvett a BlitzWolf BW-P11 power bank. QC3.0 gyorstöltés, 20.000mAh kapacitás, két USB és egy Type-C port és még az árát sem mondhatjuk magasnak, hiszen vannak ekkora kapacitással ellátott power bankok sokkal drágábban is. A kuponnal pedig az árból is lecsíphetünk, bár a szállítási költséget nem csökkenthetjük le, de így is spórolhatunk.

A BlitzWolf BW-P11 20000mAh power a kedvezmény kóddal 20.99$-ba kerül

Kedvezmény kód: BGp11bw2

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1115337576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása