Megérkezett a szuperolcsó Android 9-es ALLDOCUBE iPlay 7T táblagép

2019. december 05. 11:17 - nezdmitrendelszblog

iplay-7t-_7.jpg

Az ALLDOCUBE iPlay 7T a táblagépek hőskorába repít vissza minket. Ki ne emlékezne az első 7 colos óriásinak tűnő tabletekre. Az ALLDOCUBE fogta a még éppen, hogy kabátzseb barátnak mondható méretet, rakott bele egy belépőszintű hardvert, tett mellé egy friss Android 9 rendszert és már kész is van a tanulásra, tartalomfogyasztásra, navigációra használható olcsó táblagép!

 

A leglényegesebb része az ALLDOCUBE iPlay 7T a táblagépnek, a 6.98 colos, 1280 x 720 pixel megjelentésére képes kijelző. Az IPS panelnek köszönhetően a betekintési szögekre sem lehet panaszunk.

A táblagépből európai piacra készült változat is elérhető, bár a B20 kimaradt belőle. Ellátták GPS vevővel is, így akár navigációra is használhatjuk. A 2.4GHz-et támogató WiFi hálózat mellett ellátták Bluetooth 4.0 kapcsolattal is. Csatlakozó fronton már az új, USB Type-C portot kapta meg, de találunk rajta 3.5mm-es fülhallgató csatlakozót is. A belső memória mérete 2GB, míg a belső tárhely 16GB kapacitással rendelkezik. Szerencsére meghagyták a microSD bővítés lehetőségét is, így akár egy 256GB kapacitású memóriakártyát is használhatunk.

A meghajtásról az Unisoc SC9832E chipje gondoskodik. A négy magos processzor maximálisan 1.4GHz-re képes. Az ALLDOCUBE iPlay 7T táblagépen az Android 9 Pie rendszer fut. Az előlapra egy 0.3 megapixeles kamerát szereltek, a hátlapra pedig egy 2 megapixeles optika került. A táblagép 2.800mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amit a mellékelt 5V/2A teljesítményű adapterrel tölthetünk fel.

Az akció ideje alatt 69.99$-ba kerül, azaz mintegy 21.000 forintot kérnek érte, ami táblagépes viszonylatban igen alacsonynak számít. A GearBest webáruházban a termék adatlapján a Buy Now gombra kattintva kiválaszthatjuk az EU Priority Line (DPD) szállítást, amivel áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

Az ALLDOCUBE iPlay 7T táblagépet itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4015337580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása